Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

DAMES T-SHIRT MET EIGEN TEKST 6 Euro

Onwijs deze klapper van Tshirtdeal. Maak nu je eigen t-shirt met jouw toffe tekst erop, dit voor slechts € 6,00. Geen addertjes onder het gras, nee gewoon spot GOEDKOOP!!

1 Regel tekst geen meerprijs.
2e Regel tekst + €1,50
3e Regel tekst + €1,-
Iedere extra regel + €1,25

160 grams, 100% katoen. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL !!!
In diverse kleuren verkrijgbaar.

  • single jersey gebreid
  • voorgekrompen materiaal
  • ronde hals
  • gekapte mouwen
  • dubbeldraads gestikt bij de hals, mouwen en onderboord
  • voorzien van zijnaden.

Niet het t-shirt waar je naar opzoek was? Bekijk dan onze andere t-shirts

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.