Let op Tshirtdeal gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Tshirtdeal voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees hier meer over.
Verder

Facebook shopping

29-06-2018
by

Hoe werkt facebook shopping?

Om shoppen nog toegankelijker te maken heeft Tshirtdeal het kopje ‘shoppen’ toegevoegd aan de facebook pagina. Wanneer je hier op klikt wordt je gelijk doorverwezen naar onze website. Hier kan je het gehele assortiment bekijken en opzoek gaan naar het product wat jij graag wilt ontwerpen.

Daarnaast is Tshirtdeal bezig om alle producten toe te voegen aan de Facebook shopping pagina. Zo kan je het gehele assortiment van Tshirtdeal op Facebook bekijken. Wanneer er interesse is in een bepaald product kan je hierop klikken. Er opent zich een scherm waar staat; Betalen op website. Wanneer je hier op klikt wordt je direct doorverwezen naar het desbetreffende product op de website en kan het ontwerpen beginnen.

Bij vragen over een product kan er altijd contact worden opgenomen met onze support afdeling.
Telefoon: 01807-21629

E-mail: support@tshirtdeal.nl