Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Artikel nummer: F288N

Hoe bedruk jij je Koningsdag tshirt?

Tja, er zijn natuurlijk talloze koningsdag T-shirts te krijgen maar misschien heb je zelf wel een briljant idee voor een tekst of afbeelding op een oranje shirt. Zelf maken is niet altijd handig, maar gelukkig heeft Tshirtdeal de perfecte oplossing: dit koningsdag T-shirt ontwerp je zelf en wij drukken het vanaf €7,-. Inclusief 1 regel tekst. Wil je meer tekst? Geen probleem, dat kost € 0,75 per regel. Super goedkoop, en super kwaliteit!

Wil je ook een afbeelding, logo of foto laten drukken op je Koningsdag T-shirt? Dan rekenen wij hier een mooie aktieprijs voor:
Afbeelding tot 11cm voor € 2,50 (normaal € 4,-)
Afbeelding 11cm of groter + € 5,- (normaal € 8,-)

LET OP! Dit Koningsdag dames T-shirt is uitgevoerd in de kleur heather oranje, een andere tint dan de heren en kinder t-shirts!
Wil jij een leuk ontwerp maken op een t-shirt voor jouw vriend, zoon/ dochter? Ontwerp het oranje heren t-shirt of oranje kinder t-shirt.

Dit shirt is gemaakt van:

165 g/m² (White: 160 g/m²)
100% katoen( Heather Grey: 97% katoen, 3% polyester)
Flatterende vrouwelijke hals
Getailleerde zijnaden voor een vrouwelijke pasvorm

Liever een hoodie ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de gehele collectie oranje hoodies!

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.