Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Classic Snapback inclusief bedrukking

Deze snapback is een klassieker. Maak een keuze uit 8 toffe kleuren en ontwerp je eigen snapback. Bedrukking regelen wij voor je, je hebt de vrijheid om te bepalen wat er op jouw gepersonaliseerde pet komt te staan. Een scherpe of grappige tekst, een gave afbeelding of een mooi logo, het kan allemaal. Wat ga jij op je unieke snapback laten bedrukken?

Prijs is inclusief bedrukking, let op onderkant van de klep is groen.

Liever een andere cap? Bekijk dan onze andere caps

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.