Bij Tshirtdeal ontwerp je je eigen hoodie met rits.

Door de bedrukking krijg je een uniek kledingstuk waarop je trots kunt zijn en mee kan pronken! Je bent er 1 om door een ringetje te halen!
Een gave afbeelding, een tekening of een inspirerende tekst, wij zeefdrukken jouw hoodie met wat jij bedacht hebt. Te gek om zelf mee op te vallen, maar ook een superleuk cadeau-idee voor een vriend. Deze 2-kleurige hoodies hebben we in maar liefst 10 flitsende kleurcombinaties!
Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren en de maattabel!

Deze hoodie is gemaakt van:
80%katoen en 20% polyester
280 grams /m2
Unisex model
Zakken
Capuchon met koortjes

Bij zeefdruk brengen we per drukkleur zeef- (€ 25,-) en filmkosten (€ 13,-) in rekening.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.
Is dit toch niet het vest wat je zocht? Klik dan hier om onze andere producten te bekijken.


Liever een heren hoodie laten bedrukken zonder rits? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de collectie hoodies voor heren, dames en kinderen


Een bijpassend heren t-shirt ontwerpen? Ontwerp het heren shirt naar keuze. Liever een dames t-shirt ontwerpen of een kinder t-shirt? Bekijk de gehele collectie.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.