Wat zou jij het allerliefst op je hooded vest willen hebben?

Dat kun je namelijk zelf ontwerpen bij Tshirtdeal. Een gave afbeelding, een stoere tekst of een opvallend logo? Als jij het maakt, zorgen wij dat we je hooded vest bedrukken met jouw ontwerp. Op de voorkant, achterkant of op de mouwen laten bedrukken? Ook dat kan Tshirtdeal voor je regelen! We hebben deze hooded vesten in meer dan 10 kleuren. Vanzelfsprekend zeefdrukken we ook in alle kleuren, dus leef je uit! Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren en de maattabel!

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Wij zeefdrukken ook t-shirts en polo shirts voor heren. Bekijk onze collectie heren t-shirts en heren polo shirts.

Deze hooded vest is gemaakt van:

50% katoen/50% polyester
270 grams, dus lekker warm
Normal fit
Zakken
Capuchon met koortjes
Let op de rits zit links (amerikaans model)

Bij zeefdruk brengen we voor elke drukkleur zeef- (€ 25,-) en filmkosten (€ 13,-) in rekening.


Is dit toch niet het vest wat je zocht? Kijk dan bij onze andere heren/ dames/ kinder hoodies en sweaters.


Benieuwd naar onze collectie zonder zeefdruk, bekijk onze collectie hoodies en sweaters en begin direct je ontwerp online.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.