Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Artikel nummer: 5000

Kies hier uw kleur

Kies hier uw maat

  Youth XS (104 -110)       Youth S (116 - 122)       Youth M (128 -132)    
  Youth L (140 - 148)       Youth XL (152 - 164)       Small    
  Medium       Large       XL    
  XXL       3XL (+1.00)              
Wij kunnen u deze deal aanbieden voor 12.50 p.st

Moet je een stropdas om maar zie je dat eigenlijk niet zitten?

Met dit stropdas T-shirt houd je iedereen voor de gek!
We hebben dit grappige shirt met stropdas in 15 kleuren en in zo’n beetje alle maten, dus ook voor jou zit er eentje bij.
Dit casual kledingstuk met zakelijke stropdas is voor jou voor slechts €12,50!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.