Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

King loves King valentijn t-shirt

Artikel nummer: 5000

Kies hier uw maat

Kies hier uw kleur

Kies hier uw maat

Kies hier uw kleur

Wij kunnen u deze deal aanbieden voor 22.00 p.st

Als 2 mannen van elkaar houden willen ze dat logischerwijs ook vieren op Valentijnsdag. Daarom hebben we deze combinatiedeal bedacht. Je krijgt 2 shirts met op allebei een grappige koning voor slechts 22 euro. We hebben ze in 15 kleuren en in de maten S t/m XXL. Bestel die voor jou en je vriend vandaag nog!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.