In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 8:00
01807-21629

Artikel nummer: G18500

Kies hier uw kleur
16.00 p. stuk

Hockey zit in je hart.

Dat moet duidelijk zijn met deze leuke warme hoodie. Tijdens de training of tijdens de warming-up lekker in deze hoodie rond rennen? Bestel deze dan snel! Deze hoodie is te verkrijgen in maar liefst 30 verschillende kleuren. En al vanaf maat 110/116 tot en met maat XXL. Voor kinder maten kies je 'Hockey in you're heart Hoodie Kind'
LET OP! De hoodie is standaard afgebeeld in het zwart. Wil jij een andere kleur? Klik dan op de juiste kleur voordat je deze in je winkelwagen plaatst. De kleur veranderd niet mee wanneer je deze selecteert.

Deze hoodie is natuurlijk ook te verkrijgen voor jou en je gehele team. Wil je deze hoodie bestellen met verschillende namen en nummers? Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze hoodie is gemaakt van:

50% katoen/50% polyester
270 grams
Normal fit
Buidelzak
Caphucon met koortjes
Hoodies vallen wat ruimer, controleer de maattabel goed

We hebben een hele leuke ontwerpen hockey sweaters. Is dit niet de trui waar je naar opzoek was? Bekijk onze andere leuke hockey hoodies. Bijvoorbeeld: I love hockey with stick of I love hockey met naam of gewoon de gehele hockey hoodie collectie.

Wil je liever zelf een hoodie of sweater ontwerpen met tekst of een leuk logo? Bekijk onze gehele hoodie collectie en bekijk onze gehele sweater collectie.

Een bijpassend t-shirt ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de hele collectie t-shirt en design zelf!