Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte softshell jassen voor verschillende weersomstandigheden!

14-01-2022
by Bryan Kruithof

In Nederland hebben wij te maken met allerlei verschillende weersomstandigheden. Hoe fijn is het om een bedrukte jas te hebben die waterafstotend, winddicht en ademend is? Zo kan je de jas in verschillende weersomstandigheden blijven dragen. Onze softshell jassen zijn dat en wij bedrukken ze ook nog eens met je eigen logo of tekst. Ideaal voor bedrijven met personeel dat veel buiten werkt, maar ook voor particulieren die houden van wandelen of fietsen. In onze nieuwe blog lees je meer over onze verschillende softshell jassen.

Softshell jas gratis bedrukt met logo

Ben jij op zoek naar een jas voor verschillende weersomstandigheden? Ga dan voor de dames softshell jas of heren softshell jas! Deze jassen zijn waterafstotend, winddicht en ademend. Ideaal dus voor verschillende weersomstandigheden. Wij bedrukken deze softshell jassen ook nog eens gratis met een borstlogo voor maar €25,-! Uiteraard is het ook mogelijk om tekst en/of grote logo’s te laten bedrukken op deze softshell jassen voor heren en dames.

Softshell jassen 

Liever een softshell jas met capuchon? Dan hebben wij ook voor jou geschikte softshell jassen. Ten eerste hebben wij een kinder softshell jas met capuchon en borstlogo voor maar €25,-! Ook deze jas kan je laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van het kind of een andere tekst. Heerlijk voor kids die veel buiten spelen. Ook voor volwassenen hebben wij een softshell jas met capuchon incl. borstlogo. Deze jas bestel je al inclusief borstlogo voor maar €29,95! Perfect voor bijvoorbeeld bedrijven met hun bedrijfslogo. De jas is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en beschikt ook nog eens of handige zakken met rits. Voor welke softshell jas kies jij? Kies je favoriet en start met ontwerpen!

Waterdichte softshell jassen

Naast de bovenstaande softshell jassen hebben wij ook nog softshell jassen die geheel waterdicht zijn. De X-Lite softshell jas voor heren of de X-lite softshell jas voor dames hebben een waterzuil van maar liefst 5.000mm tot 7.999mm en verzegelde naden. Zo weet je zeker dat er geen water door de jas komt als het buiten regent. Daarnaast zijn deze jassen ook nog eens luchtdoorlatend. Dit maakt het de ideale jas voor verschillende weersomstandigheden. De X-lite softshell jassen kan je laten bedrukken met je eigen ontwerp. Voor bedrijven is het mogelijk om je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo te laten bedrukken. Daarnaast kunnen particulieren denken aan een leuke tekst om te bedrukken. Denk aan de naam van je fietsclub of wandelgroep. 


Buiten de softshell jassen om hebben wij nog veel meer jassen. Ben je benieuwd geworden naar het gehele assortiment aan jassen om te bedrukken? Bekijk dan hier ons gehele assortiment aan jassen en laat je favoriet bedrukken met je eigen tekst en/of logo!