De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Verjaardag

Feliciteer iemand op een leuke manier met een verjaardag gift!

Na al die verjaardagen weet je niet meer wat je moet geven als cadeau. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt met onze verjaardag gifts. Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid leuke gifts voor je klaarstaan! Van ballonnen tot gevulde blikkies, wij hebben een ruim assortiment! Met een verjaardag gift zal je de jarige gegarandeerd verrassen! Laat verschillende gifts personaliseren met een tekst of een afbeelding en geef een uniek cadeau!

Bekijk de feestelijke verjaardag gifts en verras iemand voor zijn of haar verjaardag!

Giftdeals

Feliciteer op gepaste wijze!

Niet het gewenste verjaardag gift gevonden dat jij zoekt?

Bekijk dan losse gifts en combineer tot een leuk verjaardag cadeau! Wij hebben een ruim assortiment aan gifts met onder andere mutsen, bedrukt textielbaby gifts en nog veel meer. Verstuur je verjaardagscadeau in een leuke giftbox naar keuze!

Voor andere gelegenheden hebben wij ook leuke gifts voor je klaarstaan. Verras je geliefde op Valentijnsdag met een lieve Valentijn gift of vrolijk een ziek persoon op met een beterschap gift!

Heb je vragen over een verjaardag gift of een andere gift?
Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0180-721629