Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Sweater

Sweaters bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp?

Dat kan heel gemakkelijk bij tshirtdeal! Maak zelf een ontwerp online, waarna wij het voor je op een sweater drukken. Je bestelt bij Tshirtdeal je bedrukte sweater al vanaf 1 exemplaar, leuk om cadeau te doen aan een vriend of jezelf. We hebben mooie truien in veel kleuren voor jong en oud en altijd voor de scherpste prijzen!

Gespecialiseerd in kleine oplage sweaters

Drukwerk is doorgaans gebaseerd op oplages vanaf 50 stuks. Bij Tshirtdeal is dat heel ander! Wij bedrukken sweaters ook als je er maar 1 nodig hebt. Zo kun je echt een unieke sweater laten bedrukken voor jezelf of iemand anders. Je maakt het ontwerp heel eenvoudig op onze site door middel van foto’s, afbeeldingen en tekst.

Sweaters laten drukken voor de beste prijs

Bij Tshirtdeal beginnen de prijzen voor sweaters bedrukken bij slechts €13,- per stuk inclusief bedrukking. Dat is ongekend goedkoop. Je bestelling is in de praktijk snel klaar, waarna we hem via de post naar je toesturen. Zo heb je voor weinig geld een leuke sweater die niemand anders heeft!

Heb je een vraag?

Stel je vraag over sweaters of andere producten in een mailtje of bel naar 01807-21629. We zitten klaar voor je!