Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Werkkleding horeca

Verschillende werkkleding voor de horeca branche op een rijtje. Denk aan schorten en sloven, maar ook aan kokskleding of een kokshoedje. Maar natuurlijk ook aan geschikte horeca kleding voor in de bediening. 

Horeca kleding bedrukken doe je natuurlijk bij Tshirtdeal. Via de online designer kun je gemakkelijk je logo en tekst uploaden. 

Naast kleding voor in de horeca bieden wij ook een hoop andere werkkleding aan voor verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan werkjassen voor alle weergelegenheden of T-shirts en Polo's die in elke branche wel gebruikt kunnen worden. 

De beste service 

Bij Tshirtdeal ben je ook welkom om met behulp van onze supportmedewerkers een ontwerp op te maken. Wij bieden deze service aan zodat je altijd het beste resultaat in huis haalt. Aarzel dus niet om je vraag te stellen aan onze supportmedewerkers, of kom even langs! Wij zijn bereikbaar via de mail of bel ons op: 01807-21629