Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

T-shirt

T-shirts zoals hardloopshirt bedrukken?

Wil je je unieke hardloopshirts of een ander T-shirt laten bedrukken met je eigen ontwerp?
Dan moet je bij Tshirtdeal zijn. Wij zijn een ervaren sneldrukker die weet wat klanten belangrijker vinden. We zijn gespecialiseerd in o.a. hardloopshirts, voetbalshirt, of t-shirts met naam bedrukken. Een afbeelding of een foto bedrukken is uiteraard ook geen enkel probleem. Mooie producten, snelle service en scherpe prijzen. Wij maken bedrukte T-shirts in kleine oplagen, maar ook grote hoeveelheden gezeefdrukte T-shirts zijn geen probleem voor ons.

Je eigen ontwerp online maken

Je hebt geen dure ontwerper nodig om jouw shirt voor je te ontwerpen, dat kun je zelf ook wel. Op onze website voeg je zelf bij elk T-shirt
afbeeldingen, logo’s en tekst toe die we vervolgens op je T-shirt drukken. Zo heb je echt iets unieks!

Laat je T-shirts drukken in kleine oplage

Bij bedrijven die T-shirts bedrukken doen dat alleen in grote oplage. Tshirtdeal is een sneldrukker en dat betekent dat je bij ons ook terecht kunt als je 1 bedrukt T-shirt wilt bestellen. Tja, niet iedereen heeft meteen 50 T-shirts nodig natuurlijk. Maar heb je er wel veel nodig, dan helpen we je natuurlijk óók graag!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van T-shirts bedrukken of heb je een andere vraag voor ons? Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.