Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

T-shirt bedrukken

Tegenwoordig laat iedereen zijn of haar eigen ontwerp op een t-shirt bedrukken. Heb jij al een idee hoe jij je t-shirt wilt ontwerpen? Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw t-shirt. Heb je binnenkort een toernooi, wordt je kampioen of heb je een vrijgezellenfeest? Maak je t-shirt zoals jij wilt! Je hebt al een t-shirt vanaf 1 stuk! Wij bedrukken jouw logo / afbeelding of tekst op het t-shirt wat jij hebt uitgekozen.

Ons assortiment is groot en hier moet wel een t-shirt voor jou bijzitten! Wil je een slimfit, normal fit v-hals of liever een tanktop? De keuze is aan jou!

Onze prijzen zijn momenteel op zijn scherpst! Een t-shirt incl. 1 regel tekst heb je al voor €6,- laat deze deal niet lopen.

Wil je liever toch een grote hoeveelheid t-shirts bedrukken, en ben je benieuwd wat onze zeefdruk aanbod is? Bekijk dan ons aanbod in onze categorie zeefdruk

Keuze is reuze!

De T-shirts hebben wij al voor de allerkleinste vanaf 3 maanden en tot wel 5XL. En dan hebben wij het nog niet eens over de hoeveelheid kleuren die wij kunnen leveren. Je hebt de keuze uit maar liefst 35 verschillende kleuren!

Bij ieder product wordt er weergegeven welke kleuren er voorradig zijn en staat er een beschrijving van het artikel.

Heb je vragen over een product dan kan je heel gemakkelijk contact opnemen met onze support medewerkers, die staan van 09.00 tot 17.00 iedere werkdag voor je klaar. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Onze service

Wij hanteren een levertijd van 5 tot 7 werkdagen + een dag voor Postnl. Dit omdat wij niet met voorraad werken en onze t-shirts allemaal uniek bedrukt worden. Wij hebben een ook een spoed service!

Wil je langskomen en onze showroom bekijken? Je bent van harte welkom! Onze verkoopmedewerkers helpen je graag zoeken naar de juiste t-shirts.

Bestel snel jouw t-shirt!

Wil jij een t-shirt ontwerpen? Doe dit dan snel en heel simpel in onze online designer. Neem een kijkje in ons assortiment voor heren, dames of kinderen/baby's.