Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

T-shirt

Wat voor T-shirt wil jij laten bedrukken?

Wil je je unieke sportshirt, werkshirt of een ander t-shirt laten bedrukken met je eigen ontwerp?
Dan moet je bij Tshirtdeal zijn! Wij zijn een ervaren sneldrukker die weet wat klanten belangrijker vinden. We zijn gespecialiseerd in o.a. hardloopshirts, voetbalshirt, werkshirts of t-shirts met naam bedrukken. Een afbeelding of een foto bedrukken is uiteraard ook geen enkel probleem. Mooie producten, snelle service en scherpe prijzen. Wij maken bedrukte T-shirts in kleine oplagen, maar ook grote hoeveelheden gezeefdrukte T-shirts zijn geen probleem voor ons.

Je eigen ontwerp kan je online maken

Je hebt geen dure ontwerper nodig om jouw shirt voor je te ontwerpen, dat kun je gemakkelijk zelf doen. Op onze website voeg je zelf bij elk T-shirt afbeeldingen, logo’s en tekst toe die we vervolgens op je T-shirt drukken. Zo heb je echt iets excentriek!

Bestel je T-shirt al vanaf 1 Exemplaar

Bij bedrijven die T-shirts bedrukken doen dat alleen in grote oplage. Tshirtdeal is een sneldrukker en dat betekent dat je bij ons ook terecht kunt als je 1 bedrukt T-shirt wilt bestellen. Tja, niet iedereen heeft meteen 50 T-shirts nodig natuurlijk. Maar heb je er wel veel nodig, dan helpen we je natuurlijk óók graag!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van T-shirts bedrukken of heb je een andere vraag voor ons? Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.