Let op: Valentijn orders die vóór of op 6 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Orders met enkel losse Valentijn armbanden, ballonnen, blikjes en strings die vóór of op 9 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629

Werkbroeken voor verschillende branches

Ben jij opzoek naar een werkbroek voor in de bouw, timmerman of garage? Dan zijn onze werkbroeken zeker geschikt voor jou! Maar ook voor een hoop andere beroepen zijn onze broeken geschikt. Kies welke het best bij jouw beroep past.

Voor in de zomerdagen of warme beroepen hebben wij een fijne korte broek, en voor beroepen die te maken hebben met verschillende weersomstandigheden hebben we waterafstotende broeken beschikbaar. Ook bieden wij verschillende overall werkbroeken aan. 

Werkkleding bedrukken

Jouw werkbroek kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Via onze online designer ontwerp je gemakkelijk jouw eigen werkbroek met logo of bedrijfsnaam.

En naast werkbroeken hebben we een hoop andere werkkleding beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan werkjassen, ook geschikt voor verschillende beroepen. 

De beste service 

Bij Tshirtdeal ben je ook welkom om met behulp van onze supportmedewerkers een ontwerp op te maken. Wij bieden deze service aan zodat je altijd het beste resultaat in huis haalt. Aarzel dus niet om je vraag te stellen aan onze supportmedewerkers, of kom even langs! Wij zijn bereikbaar via de mail of bel ons op: 01807-21629