Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Polo Borduren

Laat nu een polo borduren met jouw eigen tekst!

Wij hebben een ruim aanbod met verschillende dames en heren polo's die geborduurd kunnen worden! Laat jouw poloshirt borduren met je naam, bedrijfsnaam of een andere leuke tekst naar keuze! Ontwerp gemakkelijk via de online product designer en bestel je eigen geborduurde polo! Je kan al een polo laten borduren vanaf 1 stuk!

Start nu met het ontwerpen en laat een polo borduren!

Polo bedrukken

Ontwerp je eigen geborduurde polo

Ontwerp online en laat een polo borduren!

Het is nu ook mogelijk om een polo te laten borduren bij Tshirtdeal! Zoals je van ons gewend bent doen wij dit tegen hele scherpe prijzen. Een polo borduren ontwerpen kan gemakkelijk via onze website. Gebruik de online product designer en laat polo's borduren met je eigen ontwerp. Ga voor een polo borduren logo of voeg een tekst naar wens doe. Je kan al een poloshirt borduren vanaf 1 stuk. Liever meerdere polo's borduren. Ook dat is geen enkel probleem! Ga voor een polo borduren logo of tekst en bestel~!

Liever wat ander dan een polo laten borduren?
Laat dan een trui borduren of hoodie borduren met je eigen tekst!

Of laat t shirts borduren met je eigen ontwerp naar keuze!

Polo bedrukken

Toch liever een polo bedrukken? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij hebben heren polo's, dames polo's en kinder polo's in ons assortiment. Laat een poloshirt bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding en bestel. 

Vergeet ook onze aanbiedingen niet te bekijken!

Vragen over polo borduren ontwerpen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. 
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629