Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Polo

Jouw eigen design op één van onze poloshirts?

De winkels liggen vol met polo’s die iedereen al heeft, dus waarom laat je geen polo bedrukken met je eigen design?
Bij Tshirtdeal ontwerp je zelf een polo die wij voor je bedrukken. Polo’s hebben we in alle kleuren en maten, zodat je echt iets weergaloos in huis haalt. Reken maar dat mensen jouw unieke polo te gek zullen vinden!

Laat unieke poloshirts bedrukken voor een scherpe prijs

Een poloshirt bedrukken is helemaal niet duur bij Tshirtdeal. Al voor een paar euro heb je een leuke polo die we voor je bedrukken. De polo’s zijn van goede kwaliteit en bieden veel draagcomfort. Qua drukwerk heb je de vrije hand, je eigen creativiteit bepaalt wat er op de polo komt. Je bedrijfslogo plaatsen op 1 van onze polo’s?
Borstlogo, groot logo of beide laten bedrukken op één van onze poloshirts? Je kan het heel gemakkelijk zelf ontwerpen in onze online designer.

Maar een paar exemplaren nodig? Geen probleem!

Wij zijn een sneldrukker en dat betekent dat we gespecialiseerd zijn in het bedrukken van polo’s vanaf 1 exemplaar. Dat neemt niet weg dat we je ook graag helpen met grotere oplages, want ook daarvoor hebben we een passende oplossing.

Meer informatie over polo’s?

Wilt je meer weten over het bedrukken van polo’s of andere producten? We beantwoorden je vragen graag. Stuur ons een mailtje of bel naar 01807-21629.