De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Dames polo bedrukken

Polo shirt voor dames met korte mouwen of lange mouwen, gewoon voor jezelf, een leuk cadeautje of voor het bedrijfsleven? Een polo shirt is voor alle gelegenheden geschikt en is te verkrijgen bij ons in vele kleuren en maten.

Ontwerp jouw polo shirt met een mooi logo van je bedrijf of vereniging en promoot op een goedkope wijzen jouw naam! Ontwerp jouw polo met een borstlogo, groot logo of enkel alleen tekst

Je hebt al een polo voor heren en dames inclusief een bedrukt borstlogo of één regel tekst voor slechts €11! Wat een super goedkope aanbieding van Tshirtdeal.

tshirt bedrukken


Online ontwerpen

Je maakt bij tshirtdeal zelf je ontwerp in onze online designer. Wij begrijpen natuurlijk dat het zo kan zijn dat je er niet helemaal uit komt met jouw ontwerpt. Niet getreurd! Onze

Diensten

Wil je je order eerder in huis hebben? Bekijk dan onze spoedservice die wij hanteren. Bij vragen kan je ook even bellen.

Liever een t-shirt ontwerpen? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

supportmedewerkers staan iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur voor jouw klaar. 
Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629