De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Biologische kleding bedrukken!

23-02-2022
by Bryan Kruithof

Go organic! We maken steeds meer milieu bewuste keuzes. Wil jij kleding bedrukken met je eigen logo, afbeelding of tekst? Bekijk dan ook eens onze biologische kleding van B&C! Deze kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen en/of gerecycled polyester. Denk aan organic sweaters, hoodie, T-shirts en meer voor heren en dames. In deze blog lees je meer over de certificeringen en de organic producten uit ons assortiment!

Certificeringen van onze biologische kleding

De biologische kleding is OCS gecertificeerd door Control Union! Dit betekent dat de stoffen van het kledingstuk zijn gemaakt van biologisch geteelde materialen. Daarnaast heeft het ook een certificaat van Recyclet Claim Standard. Dit certificaat krijgt het wanneer het door derden is gecontroleerd op de aanwezigheid en hoeveelheid gerecycled materiaal in het eindproduct. Als laatst is B&C ook nog eens officieel gecertificeerd door PETA. Er zijn dus geen dierlijke producten betrokken bij het maken van de kledingstukken. Al deze certificeringen bewijzen dat de biologische kleding die wij bedrukken milieu vriendelijk zijn!

Organic kleding bedrukken

Biologische dames kleding bedrukken

Nu vraag je je natuurlijk af welke biologische kleding wij hebben! Voor dames hebben wij een super mooie organic sweater! Deze sweater is er in 20 vlotte kleuren in de maten XS tot en met 2XL. Laat bedrukken met je eigen logo of tekst naar keuze. Naast de sweater is er ook nog een organic dames hoodie, organic dames polo, organic dames T-shirt en een organic dames vest! Er is genoeg keuze aan biologische kleding om te laten bedrukken. Kies je gewenste product, kleur en maat en laat bedrukken met je eigen design!

Biologisch textiel bedrukken

Organic kleding voor heren

Voor heren hebben wij natuurlijk ook biologisch textiel in ons assortiment. Wat dacht je van de organic heren hoodie?! Deze hoodie is gemaakt van 80% biologisch katoen en 20% gerecycled polyester. Kies uit maar liefst 20 trendy kleuren en laat bedrukken met je eigen design. Denk aan een leuke oneliner of een mooi logo als bedrukking! Naast de hoodie hebben wij ook een organic heren sweater, organic heren polo, organic heren vest en verschillende organic T-shirts voor heren. Maak een milieubewuste keuze en ga voor organic heren kleding om te laten bedrukken! 

Bekijk hier ons gehele assortiment aan biologische kleding!