Houd rekening met drukte bij PostNL. bestel je kerstcadeau(s) en andere order(s) op tijd!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bucket hat bedrukken met tekst of logo!

19-05-2023
by Bryan Kruithof

De zon begint weer volop te schijnen en de bucket hats komen de kast weer uit. Je ziet ze dan ook steeds meer verschijnen. Maar hoe leuk is het om een bucket hat te bedrukken met je eigen ontwerp? Bij ons kan je een vissershoedje bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. Via de website kan je gemakkelijk een bucket hat ontwerpen met een te gek design! Ideaal om te dragen naar een festival of gewoon in je vrije tijd als de zon schijnt. In deze nieuwe blog lees je meer over onze buckethats!

Bucket hat gratis bedrukt met tekst!

Wil jij een bucket hat bedrukken met je eigen tekst? Ga dan voor de bucket hat inclusief tekst bedrukt voor maar €9,95. Dit vissershoedje bedrukken wij gratis met een tekst naar keuze. Ga voor een bucket hat met naam, een oneliner of een ander te gek ontwerp naar keuze. Tegen een meerprijs van €3,- kan je ook een eigen logo toevoegen op deze bucket hat!

Bucket hat bedrukken

De buckethat is gemaakt van 100% gerecycled polyester en kan je gemakkelijk met de hand wassen. Zo ben je ook nog eens milieubewust bezig door deze bucket hat te kopen! Je kan kiezen uit de kleuren zwart, donker grijs, khaki, navy, olive en wit. Kies je gewenste kleur en bestel een bedrukt vissershoedje met tekst voor maar €9,95!

Reversible bucket bedrukken

Naast de éénkleurige bucket hat die wij gratis bedrukken met tekst hebben wij er nog veel meer. Wat dacht je van de reversible bucket hat! Deze vissershoedjes kan je binnenste buiten dragen. Zo heb je twee kleuren in één bucket hat. Super handig toch! Kies uit de maten S/M en L/XL en bestel in je favoriete kleur. De reversible bucket hat kan je laten bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze vanaf €11,-! Laat bijvoorbeeld een bucket hat bedrukken met je clublogo, bedrijfslogo of een ander te gek logo anar keuze. Alles is bij ons mogelijk! Start met ontwerpen en bestel een bedrukte bucket hat voor de zomer!

Overige vissershoedjes

Zijn de bovenste twee bucket hats toch niet wat je zoekt? Dan hebben wij er nog een aantal in ons assortiment. Zo is er nog de katoenen bucket hat in diverse  kleuren. De katoenen bucket hat bestel je al vanaf €11,-. Als laatst is er ook nog een andere omkeerbare bucket hat. Deze is gemaakt van 100% polyester en bestel je vanaf €12,-! Laat één van onze bucket hat bedrukken en maak je klaar voor de zomer!