Even geen geld en toch genieten van een Black friday aanbieding?
Rond je order af met Riverty (voorheen Afterpay)
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Collectie aan Happy Horse konijnen!

09-09-2022
by Bryan Kruithof

Heb jij zelf een baby of ken jij iemand die een baby heeft? Dan is de kans groot dat hij of zij een schattige Happy Horse Konijn heeft! De populaire Rabbit Richie knuffels van Happy Horse zijn er in allerlei soorten en maten. Wij hebben een ruim aanbod aan Happy Horse konijnen die wij gratis borduren met een naam of geboortedatum! In deze blog lees je meer over onze Rabbit Richie collectie van Happy Horse!

Knuffel konijnen Happy Horse

De bekendste konijnen van Happy Horse zijn de normale knuffels! De Rabbit Richie knuffels van Happy Horse zijn er in verschillende maten. Kies uit Rabbit Richie 28cm, Rabbit Richie 38cm en Rabbit Richie 58cm! Is dit nog te klein? Ga dan voor de Giant Happy Horse konijn van maar liefst 92cm groot! De Happy Horse konijnen zijn er in heel veel verschillende kleuren. Denk aan de kleuren blauw, roze, groen, grijs en nog veel meer! Alle knuffel konijnen borduren wij GRATIS met een naam of geboortedatum! Je bestelt al een knuffel konijn inclusief borduring vanaf €15,50. Super leuk om te bestellen voor je eigen kleine schat of als kraamcadeau voor een ander! Bekijk hier alle Happy Horse knuffel konijnen en bestel!

Happy Horse konijnen

Knuffeldoekjes geborduurd

Naast de knuffel konijnen zijn de knuffeldoekjes van Happy Horse ook super populair. De populairste zijn de roze rabbit richie knuffeldoekje, de ivory rabbit richie knuffeldoekje en de deep blue rabbit richie knuffeldoekje. Naast deze kleuren zijn er nog veel meer andere kleuren knuffeldoekjes. Laat je favoriete kleur knuffeldoekje GRATIS borduren met een naam en bestel al voor €12,95! Met de Rabbit Richie tuttles kan je heerlijk knuffelen, omdat ze super zacht aanvoelen! Weet jij al voor welke kleur je gaat? Bestel dan snel je gewenste kleur knuffeldoekje met een eigen naam!

Alle Happy Horse items

Overige Happy Horse konijnen

De collectie Happy Horse konijnen houdt nog niet op! Wij hebben namelijk nog veel meer soorten Rabbit Richies van Happy Horse! Wat dacht je van de Rabbit Richie muziekknuffels! Wanneer je aan de staart van de konijn trekt zal er een leuke melodie afspelen. Ideaal om de baby weer rustig te krijgen of voor het slapen gaan. Deze bestel je al met borduring voor €23,-! Of ga voor een schattige Rabbit Richie rammelaar. De naam zegt het al. Met deze lieve konijntjes kan je lekker rammelen. Ze zijn er in diverse kleuren en je bestelt ze al met naam geborduurd voor €13,-!

Naast de rammelaars en muziekknuffels zijn er ook nog de Rabbit Richie hangers en Rabbit Richie bijtringen. De Rabbit Richie hanger is ideaal voor onderweg. Deze knuffel heeft namelijk een makkelijke bevestigingsclip die je kan vastmaken aan de kinderwagen. Wanneer je baby een enorme kauwbehoefte heeft is de bijtring van Happy Horse ideaal. Laat één oor gratis borduren met een naam en bestel voor je kleine schat!

Meer knuffels van Happy Horse zien? Bekijk dan onze gehele collectie aan Happy Horse knuffels. De gehele collectie borduren wij gratis met een naam of geboortedatum!