Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Dames en heren overhemden bedrukken

06-10-2023
by Bryan Kruithof

Ben jij op zoek naar bedrukte overhemden? Zoek dan niet verder! Bij ons kan je overhemden bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Denk aan heren overhemden en dames overhemden in korte en lange mouwen. Ideaal als horecakleding, kantoor kleding of gewoon als werkkleding. In deze blog lees je alles over het bedrukken van overhemden.

Overhemd korte mouw bedrukken

Wij hebben diverse overhemden die je kan laten bedrukken! Zo ook een overhemd met korte mouw. Heerlijk om te dragen met warm weer of in een warme horecazaak. Een heren overhemd korte mouw of dames overhemd korte mouw kan je laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Denk aan je bedrijfsnaam of bedrijfslogo als opdruk. Ideaal voor personeel dat op kantoor of in de horeca werkt, maar natuurlijk ook voor allerlei andere beroepen. Uiteraard kan je ook een blouse laten bedrukken voor je vrije tijd. Je bestelt al een bedrukte overhemd met tekst of logo vanaf €23,-! Kies uit 7 verschillende kleuren in de maten XS t/m 4XL. Zo zit er voor ieder wel een passende kleur en maat bij. Ontwerp gemakkelijk online en bestel al een heren overhemd of dames overhemd vanaf 1 stuk online!

Overhemd bedrukken korte mouw

Overhemden lange mouw bedrukken

Naast een overhemd met korte mouw hebben wij ook overhemden met lange mouw. Ook dit overhemd bedrukken wij met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. De heren overhemd lange mouw en dames overhemd lange mouw bestel je al met tekst of logo vanaf €25,-! Je kan een overhemd gemakkelijk online ontwerpen. Voeg je eigen ontwerp toe en selecteer vervolgens je gewenste kleur en maat. Kies onder andere uit de kleuren, zwart, wit, rood, blauw en grijs in de maten XS t/m 4XL. De overhemden met lange mouw beschikken over mooi borstzakje. Dit borstzakje is uitermate geschikt om te bedrukken met je eigen bedrijfslogo. Daarnaast kan je op de achterkant van de blouse mooi een bedrijfsnaam laten bedrukken. Zo heb je een mooi bedrukte overhemd als werkkleding. Wacht niet langer en bestel snel een overhemd lange mouw voor dames of heren.

Overhemd bedrukken lange mouw

Wil je toch liever andere werkkleding bedrukken? Niet getreurd! Wij hebben nog veel meer items die je kan laten bedrukken als werkkleding. Zo kan je ook een werkshirt bedrukken, werkpolo bedrukken of werktrui bedrukken met een ontwerp naar keuze. Of laat een stropdas bedrukken of stropdas borduren voor bij je overhemd!