Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De herfstdeals zijn weer terug!

08-10-2021
by Bryan Kruithof

Na het succes van vorig jaar zijn de herftdeals weer terug! Van 11 oktober tot en met 24 oktober 2021 profiteer je van te gekke aanbiedingen. Naast dat de producten spot goedkoop zijn, bedrukken wij ook het eerste logo op elk product voor maar €1,- extra! Met de herfstdeals maak je je helemaal klaar voor de koude dagen, want er staan heerlijk warme items tussen die je zeker weten warm zullen houden. Lees meer over de verschillende herfstdeals en sla je slag tot en met 24 oktober!

Herfstdeals

Softshell jassen met logo

De softshell jassen zijn ideaal voor de herfst! Ze zijn ademend, waterafstotend en ook nog eens winddicht. Tijdens de herfstdeals scoor je een softhell jas voor heren of een softshell jas voor dames met logo voor maar €22,-! Ideaal voor particulieren maar ook voor bedrijven met hun bedrijfslogo. Ook hebben wij een kinder softshell jas die je kan laten bedrukken met logo voor €22,-! Ontwerp met je eigen logo of afbeelding en bestel snel!

Warme hoodies bedrukken

In het najaar kan een warme hoodie natuurlijk niet ontbreken. Wil jij een lekker warme hoodie met eigen tekst of logo? Dan moet je tijdens de herfstdeals profiteren.

HERFSTDEAL - HOODIE

Goedkope twee kleuren hoodies

Naast de warme hoodie met effen kleuren hebben wij ook de twee kleuren hoodies als herfstdeal. Deze mooie hoodies zijn verkrijgbaar in maar liefst 50 verschillende kleurencombinaties. Voor iedereen zit er dus wel een mooie kleurencombinaties tussen. De twee kleuren hoodie volwassenen of twee kleuren hoodie kinderen scoor je al voor €18,- met één regel tekst en voor €19,- met één regel tekst en een logo bedrukt. Voor welke kleurencombinatie kies jij?

Sweaters ontwerpen en bedrukken

Tijdens de herfstdeals zijn niet alleen hoodies in de aanbieding, maar ook sweaters! Zo scoor je een sweater vor volwassenen of een sweater voor kinderen met één regel tekst en een logo voor €15,-! Wil je alleen een regel tekst? Dan betaal je maar €14,-! Ook de sweaters zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. Profiteer tot en met 24 oktober van deze te gekke herfstdeal!

HERFSTDEAL - SWEATER

Muts bedrukken

Om je outfit helemaal af te maken kan je ook voor onze bedrukte muts gaan! Voor maar €7,50 bedrukken wij de muts al met tekst. Ook bij deze deal kan je weer profiteren van de enorme korting op het bedrukken van een logo. Zo scoor je een muts bedrukt met logo en tekst voor maar €8,50! Zo maak je je outfit af en houd je je hoofd lekker warm tijdens de koude dagen die er aan beginnen te komen! Profiteer nu!

 Al onze herfstdeals lopen van 11 oktober tot en met 24 oktober.
Wees er snel bij en bestel je favoriete herfstdeals op tijd!