De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De ideale jassen voor in de zomer!

02-07-2021
by Bryan Kruithof

Het is weer tijd voor een fijne zomerjas! Ideaal voor een frisse zomeravond of bij wat minder weer in de zomer. Wij hebben een ruim assortiment aan zomerjassen voor kinderen en volwassenen die je kan ontwerpen met je eigen tekst of logo. Van varsity jackets tot bomberjacks, wij hebben het allemaal! Naast dat ze voor particulieren geschikt zijn kunnen ze uiteraard ook gebruikt worden voor bedrijven. Zo hebben wij onder andere ideale bezorgjassen die je kan bedrukken met je eigen bedrijfslogo of bedrijfsnaam!

Lees meer over onze verschillende zomerjassen of bekijk direct het gehele assortiment aan jassen op onze website!   

Varsity jacket voor kinderen en volwassenen 

De varsity jackets hebben een stoere old school look en zijn ideaal als zomerjas! Onze varsity jackets zijn voorzien van gestreepte boarden en een knoopsluiting. Momenteel hebben wij een mooie actie voor de varsity jackets. Je scoort namelijk al een varsity jacket inclusief één regel tekst bedrukt voor maar €26,-! Je kan kiezen uit maar liefst 20 verschillende kleuren! Deze te gekke actie is er ook voor kids. Ontwerp de kinder varsity jacket met een leuke oneliner voor maar €26,-! Wil je liever een geborduurde varsity jacket? Ga dan voor de varsity jacket inclusief één grote letter geborduurd! Leuk met de eerste letter van je eigen naam! Scoor je varsity jacket en ga stoer de zomer door!

Winddichte en waterafstotende jassen

Helaas hebben wij in Nederland ook in de zomer te maken met regenachtige dagen! Ook voor deze dagen hebben wij geschikte jassen. Wij hebben namelijk jassen die waterafstotend en winddicht zijn. Wat dacht je van onze heren softshell jacket inclusief borstlogo voor €25,-! Daarnaast hebben wij ook nog een mooie dames softshell jacket die je zelf kan ontwerpen en bedrukken met een tekst en/of logo naar keuze! De softshell jassen zijn winddicht, waterafstotend en ook nog eens ademend! Dit maakt het ook de ideale bezorgjas voor bedrijven! Liever een wat sportievere zomerjas? Dan is de uniseks softshell jacket de ideale zomerjas die je zoekt! Deze jas is ook uitermate geschikt voor sportverenigingen. Kies je favoriete jas en kom de wat mindere zomerdagen door!

Softshell jacket incl. borstlogo €25,-  Uniseks softshell jacket