Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste kraam cadeaus om te geven!

22-07-2021
by Bryan Kruithof

Is er een baby geboren en ben jij op zoek naar een leuk kraam cadeau? Zoek dan niet verder en lees deze blog! Wij hebben namelijk verschillende kraamcadeaus klaar staan die super leuk zijn om te geven. Om het nog leuker te maken kan je het ook nog eens zelf personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de pasgeboren baby of de geboortedatum. Zo scoor je een super leuk gepersonaliseerd kraam cadeau!

Happy Horse Tuttle in blik

Een losse Tuttle van Happy Horse is al super leuk om te krijgen, maar een Happy Horse Tuttle in een geboorteblik is nog leuker! Wij hebben verschillende leuke blikjes voor de geboorte van een jongen of meisje! Daarnaast kan je kiezen uit maar liefst 9 verschillende kleuren van het knuffeldoekje. Het knuffeldoekje kan je gratis laten borduren met de naam of geboortedatum van de baby. Ga bij de geboorte van een jongen bijvoorbeeld voor het Blik ‘It’s a boy blue’ gevuld met een geborduurde Happy Horse Tuttle of wat dacht je van het Blik ‘It’s a girl’ gevuld met een geborduurde Happy Horse Tuttle voor meisjes! Je scoort deze verrassingsblikken al voor maar €14,95! Liever een ander blik? Bekijk dan alle blikjes gevuld met een Happy Horse Tuttle!

Blik 'It's a boy blue' met Happy Horse Tuttle  Blik 'It's a girl' gevuld met Happy Horse Tuttle

Baby romper personaliseren

Naast een knuffel is een baby romper natuurlijk ook super leuk om te geven als kraam cadeau. Je kan bij ons helemaal zelf je eigen baby romper ontwerpen en laten bedrukken met je eigen tekst of een leuke afbeelding! Ontwerp je baby romper met bijvoorbeeld de naam van de baby of een grappige tekst. Of ontwerp een baby romper met lange mouw met een te gekke foto en geef als kraam cadeau!

Bedrukte of geborduurde slabbetjes

Een slabbetje komt na de geboorte altijd goed van pas! Dit maakt het dan ook een uitermate geschikt cadeau om te geven bij de geboorte van een baby! Je kan kiezen uit geborduurde slabbetjes en bedrukte slabbetjes! Naast dat je zelf een slabbetje kan ontwerpen hebben wij ook al leuke ontwerpen voor je klaarstaan! Wat dacht je van het bedrukte slabbetje ‘Ik drink graag uit een flesje net als papa’ of  het ‘Deze buik heb ik van papa’ slabbetje. Liever een geborduurd slabbetje als kraam cadeau? Geef dan het geborduurde slabbetje ‘Jankerd’ of ‘Ik heb gewoon honger’ slabbetje. Deze zijn niet alleen heel leuk, maar ook nog een super grappig!

Slabbetje 'Deze buik heb ik van papa' bedruktSlabbetje 'Drink uit flesje' bedruktSlabbejte 'Ik heb gewoon honger' geborduurdSlabbetje 'Jankerd' geborduurd

Cadeaubon De Baby Spa

Mocht je liever wat anders geven dan bedrukt of geborduurd textiel, denk dan eens aan onze samenwerkingspartner De Baby Spa! Hier kunnen baby’s heerlijk genieten van een ontspannen arrangement! Geef een leuke cadeaubon van De Baby Spa als kraam cadeau en laat een gezin heerlijk genieten in één van de spa’s in Rotterdam of Tilburg! Meer weten over De Baby Spa?
Bekijk dan hier de website met alle informatie!