Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De liefste Valentijn cadeaus op een rij!

24-01-2022
by Bryan Kruithof

Bij Valentijn hoort natuurlijk een Valentijn cadeau! Maar wat moet je nou geven? In de loop der jaren heb je al allerlei leuke cadeaus gegeven waardoor je inspiratie op is. En elk jaar weer een bos rozen geven is ook weer zo vanzelfsprekend. Wij hebben onze liefste en leukste Valentijn cadeaus op een rij gezet met originele cadeaus voor mannen en vrouwen. Denk aan gegraveerde armbanden, hart ballonnen met eigen tekst, blikjes en nog veel meer. In onze nieuwe blog lees je meer over onze Valentijn cadeaus!

Ben je nieuwsgiering naar alle Valentijn cadeaus?
Bekijk dan hier het Valentijn assortiment

Gegraveerde armbanden

Armbanden zijn altijd geschikt om te geven voor Valentijn! Maar hoe leuk is het als je een armband kan laten graveren met je eigen tekst of icoon?! Bij ons is het mogelijk! Denk aan de naam van je geliefde of ga voor de datum van jullie trouwdag. Daarnaast kan je ook nog super lieve icoontjes toevoegen op de armbanden. Zo hebben wij verschillende icoontjes met een schattig hartje dat helemaal past bij Valentijn! Je bestelt al een armband met tekst vanaf €9,95. Voor vrouwen is een gegraveerde mesh armband of een gegraveerde armband met hanger super leuk. Deze armbanden zijn te verkrijgen in de kleuren goud, zilver en rosé. Voor heren hebben wij ook mooie armbanden. Wat dacht je van een gegraveerde leren armband die verkrijgbaar is in 6 verschillende kleuren. Daarnaast kan je bij deze armband ook nog eens kiezen uit 3 verschillende kleuren platen. Of ga voor een gegraveerde siliconen armband voor heren, die verkrijgbaar is in 7 verschillende kleuren. Naast deze armbanden hebben wij er nog veel meer! En ze zijn ook verkrijgbaar als set. Bekijk hier al onze armbanden en verras je Valentijn met een gegraveerde armband met eigen tekst en/of icoon!

Gratis gegraveerde armbanden

Hart ballon met eigen tekst

Het symbool voor de liefde is natuurlijk een hart! Een hart ballon is dan ook uitermate geschikt als Valentijn cadeau. Maar bij ons is het nog net iets specialer. Je kan namelijk een hart ballon personaliseren met een tekst naar keuze. Speciaal voor Valentijn hebben wij een actie! Je bestelt nu al een rode hart ballon inclusief tekst! Schrijf een lieve boodschap voor je man, vrouw, vriend of vriendin en verras hem of haar met dit lieve Valentijn cadeau! Liever een andere kleur dan rood? Ga dan voor de standaard hart ballon met eigen tekst die verkrijgbaar is in 20 verschillende kleuren voor €13,95!

Hart ballon met eigen tekst

Overige Valentijn cadeaus

Naast gegraveerde armbanden en hart ballonnen hebben wij nog veel meer lieve Valentijn cadeaus voor je klaar staan. Als je een goedkoop Valentijn cadeau wilt geven zijn ons mokken super leuk. Je kan kiezen uit diverse Valentijn mokken die maar €6,- per stuk kosten. Zo heb je voor een klein bedrag alsnog een super lief Valentijn cadeau. Of ga voor onze diverse Valentijn blikken met knuffelbeer. Deze blikken hebben een Valentijn ontwerp om de blik heen zijn gevuld met een super schattig beertje. Daarnaast hebben wij nog veel meer Valentijn cadeaus. Bekijk hier al onze Valentijn cadeaus en verwen je Valentijn op Valentijnsdag!