De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

​Een T-shirt bedrukken met je eigen tekst of afbeelding

20-04-2020
by

Een T-shirt bedrukken met je eigen tekst of afbeelding? Daarvoor moet je bij Tshirtdeal zijn

Onze naam zegt het eigenlijk al. De beste deals voor het bedrukken van een t-shirt scoor je bij ons! Of het nou een om een shirt met foto gaat of met een eigen tekst. Wij bedrukken met topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Vele bedrijven, verenigingen of particulieren gingen je al voor.

Ontwerp je eigen shirt via onze online designer

Het laten bedrukken van een shirt hoeft niet moeilijk te zijn. Je hebt hiervoor geen Photoshop skills nodig. In onze online designer is het ontwerpen van je eigen design heel makkelijk. Kies het gewenste textiel en ga direct aan de slag met het ontwerpen van je shirt.

Kies eerst de gewenste textiel kleur. Ga je voor een wit shirt, zwart shirt of misschien wel voor een opvallende kleur? Hierna begin je met het maken van je ontwerp. Kies hier of een tekst of afbeelding wilt laten drukken. Of misschien wel allebei! Als laatst kies je je maat en je kunt je bestelling al afronden!

Goedkoop je eigen shirt laten bedrukken

Van het bedrukken van gepersonaliseerde kleding wordt vaak gedacht dat het prijzig is. Daarnaast is komt het bij andere textieldrukkerijen vaak voor dat je een minimaal aantal stuks moet afnemen van een artikel. Bij ons is dat anders!

Wij hebben altijd de scherpste deals voor je klaarstaan. Zo heb je al een uniseks t-shirt met eigen tekst voor maar €7,-!
Uniseks Tshirt €7.-

En al onze items kun je al per stuk bestellen. Dus ook een gepersonaliseerd shit bedrukken kan al per 1 stuk. Wel is het zo dat we bij grotere aanvragen een prijs op maat kunnen aanbieden met een eventuele korting. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Verschillende soorten shirts

Een t-shirt is er in veel verschillende varianten. Kies jij bijvoorbeeld voor een v-hals shirt, een mooi getailleerd dames shirt, of misschien juist wel voor een shirt met lange mouwen?

Naast standaard t-shirts hebben we ook een ruim assortiment aan polo shirts.

T-shirt met grappige opdruk

Naast dat je natuurlijk een shirt met naam kunt laten drukken kun je het zo gek maken als je wilt. Wij hebben al een hele boel t-shirt met grappige tekst of opdruk voor je opgemaakt. Zie onderstaande voorbeelden.
Of ga direct naar onze standaard grappige t-shirts

 

Naast onze standaard items kun je zelf natuurlijk ook je eigen creativiteit de loop laten en zelf een grappig tekst of afbeelding laten bedrukken.

Onderstaand alvast een paar grappige voorbeelden van andere die je voor gingen:

Begin direct met het ontwerpen van je t-shirt met ronde hals.
Begin direct met het ontwerpen van je t-shirt met v-hals.