De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Een T-shirt bedrukt met borstlogo was nog nooit zo goedkoop!

10-02-2022
by Bryan Kruithof

Ben jij op zoek naar een T-shirt om te laten bedrukken met je eigen borstlogo? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres. Wij hebben een te gekke actie op T-shirts met eigen borstlogo. Hoe meer T-shirts je bestelt hoe goedkoper het zal worden. In deze blog lees je meer over de T-shirts om te laten bedrukken met je eigen borstlogo!

T-shirts bedrukt met eigen borstlogo

Voor heren, dames en kids hebben wij te gekke acties op T-shirts lopen. Ideaal voor bedrijven om te laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo. Maar ook als je bijvoorbeeld je eigen kledinglijn wilt starten met een bedrukt T-shirt met je eigen borstlogo. De T-shirts zijn te verkrijgen in drie varianten. Een uniseks T-shirt inclusief borstlogo, een dames tshirt incl borstlogo of een kinder tshirt incl borst logo. Via onze online product designer kan je je gewenste logo uploaden en de grootte bepalen. Wil je liever een groot logo of tekst op een shirt bedrukt hebben? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs. Daarnaast kan je ook nog eens profiteren van staffelkorting, waardoor je al een T-shirt bedrukt met borstlogo kan scoren voor maar €4,20!


Staffelkorting op T-shirts met borstlogo

Bij deze actie T-shirts werken wij met een staffelkorting. Hoe meer bedrukte shirts je bestelt, hoe goedkoper de shirts worden. Voor bedrijven en particulieren die grootschalig in willen kopen is dit een groot voordeel. een t-shirt bedrukt met borstlogo voor 5 euro is al spotgoedkoop, maar met een staffelkorting kan je al een T-shirt inclusief borstlogo bestellen voor maar €4,20! In het onderstaande overzicht zie je de prijzen per stuk met de hoeveelheid T-shirts dat je moet bestellen om de staffelkorting te ontvangen!

T-shirt bedrukt met borstlogo €5,-

Hoodie of sweater bedrukken

Naast T-shirts om te bedrukken hebben wij ook hoodies en sweaters in ons assortiment om te laten bedrukken met een borstlogo. Zo scoor je al een uniseks hoodie incl. borstlogo bedrukt voor maar €19,- en een uniseks sweater incl. borstlogo bedrukt voor maar €17,-! Ideaal voor de koude dagen als een T-shirt te koud is om te dragen! Of bekijk al onze aanbiedingen om te laten bedrukken!