Houd rekening met drukte bij PostNL. bestel je kerstcadeau(s) en andere order(s) op tijd!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Fris het jaar starten met bedrukte werkkleding!

04-01-2023
by Bryan Kruithof

Maak een frisse start in het nieuwe jaar met nieuwe werkkleding. Wij hebben een ruim aanbod aan werkkleding om te bedrukken voor verschillende branches! Zo hebben wij horecakleding, veiligheidskleding en nog veel meer. Laat bedrukken met je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo en je personeel loopt er weer fris bij in 2023!

Aanbiedingen

Op zoek naar goedkope werkkleding om te bedrukken? Dan zijn onze aanbiedingen uitermate geschikt voor elke branche! Wil je graag een borstlogo bedrukken? Ga dan voor een polo inclusief borstlogo voor €11,-! De polo is te verkrijgen in een heren en dames model in allerlei verschillende kleuren. Toch liever je bedrijfsnaam bedrukken op textiel? Bekijk dan de sweater bedrukt met tekst €16,-, hoodie bedrukt met tekst €19,- of T-shirt bedrukt met tekst €8,-! Deze populaire aanbiedingen bedrukken wij gratis met één regel tekst. Het is ook mogelijk om meerdere regels tekst of extra logo’s toe te voegen bij elke aanbieding. Je kan helemaal zelf bepalen waar je de tekst en/of logo bedrukt wilt hebben. Zo scoor je super goedkope werkkleding met je eigen ontwerp voor dit jaar!

Ontwerp een aanbieding!

Horecakleding bedrukken

Naast de aanbiedingen, die geschikt zijn voor elke branche, hebben wij ook specifieke horecakleding! Voor zowel de bediening als de chef-koks hebben wij passende werkkleding. Zo is voor de bediening een schort of sloof geschikt om te laten bedrukken. De korte sloof met zak is super handig voor de bediening. Door de zak kan je gemakkelijk wat opbergen. Je bestelt deze sloof met bedrukking vanaf €19,-! Liever een schort? Ook dat kan je ontwerpen met je eigen tekst, logo of afbeelding. Deze is te verkrijgen in maar liefst 23 verschillende kleuren en je besteld al een bedrukt schort vanaf €13,50! Ook voor chef-koks hebben wij kleding om te bedrukken. Zo hebben we een koksbuis lange mouw en een koksbuis korte mouw. Laat bedrukken met de naam van de chef-kok, je bedrijfsnaam of bedrijfslogo en laat je kok en passelijke kleding de lekkerste gerechten bereiden! Om het outfit helemaal af te maken is ook nog een chef hat die je helemaal zelf kan ontwerpen. Vergeet ook niet onze overige bedrukte horecakleding te bekijken!

Veiligheidskleding bedrukken

Veiligheidskleding bedrukken

Ook veiligheidskleding hebben wij in ons assortiment aan werkkleding! Voor de koude en regenachtige dagen is de lange veiligheidsjas ideaal voor personeel dat buiten werkt. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om een veiligheidsvest aan te trekken. Deze bestel je inclusief borstlogo voor maar €7,50! Naast bovenstukken hebben we ook veiligheidsbroeken die je kan laten bedrukken. Al deze kledingstukken hebben reflecterende stroken, zodat je goed zichtbaar bent. Voor mensen in de bouw hebben we ook nog een bouwhelm die je kan laten bedrukken. Naast deze items hebben wij nog veel meer veiligheidskleding. Bekijk de categorie en kom 2023 veilig door in nieuwe bedrukte veiligheidskleding!

Toch liever andere werkkleding om te bedrukken? Bekijk dan het hele assortiment aan werkkleding. Zo hebben wij ook nog kantoorkleding, werkjassen, werkbroeken en nog veel meer! Ontwerp je favoriete werkkleding met je eigen design en laat je personeel er weer fris bijlopen in 2023!