De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Genieten bij De Baby Spa

27-05-2022
by Bryan Kruithof

Wanneer je baby is geboren, wil je niets anders dan hem gelukkig zien. Om een lach te bezorgen aan je baby is het belangrijk dat de baby niet gespannen of onrust heeft in zijn lichaam. In deze blog lees je meer over de ontspanning van de baby!

Er zijn een aantal punten waar De Baby Spa om bekend staat, denk aan de babybadjes, het float bandje maar vooral de ontspannen sfeer voor de baby. Uiteraard zijn de badjes gevuld met gezuiverd water en chloorvrij! De baby’s zijn welkom bij De Baby Spa vanaf 14 dagen tot 12 maanden oud en een sessie duurt ongeveer 45/60 minuten, afhankelijk van welk arrangement jullie kiezen!

Voordelen van De Baby Spa op een rijtje

1. Ontspanning, het meest bekende voordeel natuurlijk! De druk van het warme water en het gevoel van ’zweven’ op het water, wat als fijn en rustgevend voelt.
2. Goed voor de spieren, longen en het hart. De bewegingen helpen bij het versterken van de spieren en het hart van de baby, ook vergroot het de long inhoud.
3. Verbetert de balans en coördinatie, op lange termijn kan dit ervoor zorgen dat de kinderen hierdoor eerder gaan kruipen, lopen of zwemmen.
4. Versterkt de band tussen ouder en kind, een intiem moment tussen ouder en kind. Door de interactie, het plezier en masseren van de baby kan je band zeker worden versterkt!
5. Verminderen van krampjes en positief effect op de spijsvertering, dit komt mede door de bewegingen in het water waardoor de spijsvertering op gang komt. In combinatie met de tegendruk van het water helpt dit ook om krampjes tegen te gaan.
6. Verbetering slaapritme, het warme water werkt kalmerend en is goed voor het slaapritme. Dit geldt ook voor de shantala massage. 

 

De arrangementen

Float & Shantala – Het meest bekende arrangement! Eerst lekker ontspannen tijdens het floaten in een fijn bubbelbad, gevolgd door een Shantala Massage gegeven door de ouder onder begeleiding van een professionele baby masseuse.
Vriendjesdate – De naam zegt het al, kom samen met je vriend(in), zus, nicht, collega etc. en haar kleine! Of heb je misschien wel een tweeling? Dan is dit arrangement perfect voor jullie! De baby’s mogen eerst lekker spetteren in hun eigen badje en in de laatste paar minuten floaten ze samen in 1 badje! (Mits de baby’s het toelaten uiteraard)
Float Only - De naam spreekt voor zich! Je kleintje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water van de babybadje.
Shantala Massage - De babymassage is een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s. Zo kan het de slaap verbeteren en krampjes verhelpen of voorkomen.
Privésessie – Dit arrangement komt veel overeen met een Float & Shantala arrangement. Maar nu ben je in de privéruimte zonder andere bezoekers en kan je samen fijn genieten om herinneringen te maken als gezin!
Fun Float – Ook dit arrangement komt overeen met een Float & Shantala arrangement, maar wel voor baby’s van 8 tot 12 maanden oud! De Baby’s kunnen heerlijk spelen en ontspannen in de bubbels van het water terwijl je baby in een speciale drijfband zit. Hierbij zitten ze en hebben ze de armpjes vrij, in plaats van de nekband die wordt gebruikt bij het Float & Shantala arrangement.

De Baby Spa wilt zoveel mogelijk zorgen van je wegnemen bij jullie komst, mede daardoor zorgen zij voor een aantal producten waar jij niet naar om hoeft te kijken. Denk aan de zwemluier, een warme bad cape, biologische oliën voor tijdens de massage en uiteraard de drijfband voor tijdens het floaten! Uiteraard kunnen we de ouders niet vergeten en staat er koffie, thee, water en wat lekkers voor jullie klaar.

Wordt je er al warm van? Ben je klaar om leuke herinneringen te maken samen met je kleine? Maak gemakkelijk en snel je afspraak hier en voor meer informatie over de arrangementen klik je hier