Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Giftdeals, een deal die je weggeeft!

01-02-2021
by Bryan Kruithof

De afgelopen tijd zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om een nieuwe tak binnen Tshirtdeal op te starten, namelijk Giftdeals. In de loop der jaren kregen wij steeds maar vraag naar gepersonaliseerde cadeaus en het leuk vesturen hiervan! En vooral in deze tijd, nu we bijna niet meer bij elkaar op bezoek kunnen gaan, is een leuk cadeau versturen of ontvangen extra leuk! Daarom zijn wij aan de slag gegaan met het opzetten van Giftdeals!

Bij Giftdeals kan je terecht voor de leukste, grappigste, en origineelste cadeaus voor elke gelegenheid. De cadeaus kan je direct verzenden naar de ontvanger in leuke cadeauverpakkingen! Geef een deal weg en verras iemand!

Ben je al benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan snel de nieuwe webshop!

Geef een giftdeal vol liefde!

Ballon versturen

Bij Giftdeals kan je onder andere terecht om een ballon te versturen! Wij hebben een ruim assortiment aan ballonnen om iemand te verrassen. Zo hebben wij helium ballonnen in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van een helium ballon in de vorm van een hart, ster of rondje met je eigen tekst! Stuur bijvoorbeeld voor Valentijn een helium ballon in de vorm van een hart met daarop een lieve boodschap of bekijk al onze Valentijn ballonnen. Daarnaast kan je ook iemand verrassen met een gevulde cadeau ballon. In deze ballonnen zit een leuke gift verwerkt!  Kies uit leuke standaard ontwerpen of ontwerp helemaal zelf je eigen ballon met een leuke tekst!

Hart ballon met eigen tekst €9,95