Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Giftdeals, een deal die je weggeeft!

01-02-2021
by Bryan Kruithof

De afgelopen tijd zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om een nieuwe tak binnen Tshirtdeal op te starten, namelijk Giftdeals. In de loop der jaren kregen wij steeds maar vraag naar gepersonaliseerde cadeaus en het leuk vesturen hiervan! En vooral in deze tijd, nu we bijna niet meer bij elkaar op bezoek kunnen gaan, is een leuk cadeau versturen of ontvangen extra leuk! Daarom zijn wij aan de slag gegaan met het opzetten van Giftdeals!

Bij Giftdeals kan je terecht voor de leukste, grappigste, en origineelste cadeaus voor elke gelegenheid. De cadeaus kan je direct verzenden naar de ontvanger in leuke cadeauverpakkingen! Geef een deal weg en verras iemand!

Ben je al benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan snel de nieuwe webshop!

Giftdeals

Ballon versturen

Bij Giftdeals kan je onder andere terecht om een ballon te versturen! Wij hebben een ruim assortiment aan ballonnen om iemand te verrassen. Zo hebben wij helium ballonnen in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van een helium ballon in de vorm van een hart, ster of rondje met je eigen tekst! Stuur bijvoorbeeld voor Valentijn een helium ballon in de vorm van een hart met daarop een lieve boodschap of bekijk al onze Valentijn ballonnen. Daarnaast kan je ook iemand verrassen met een gevulde cadeau ballon. In deze ballonnen zit een leuke gift verwerkt!  Kies uit leuke standaard ontwerpen of ontwerp helemaal zelf je eigen ballon met een leuke tekst!

Hart ballon met eigen tekst     Gevulde cadeau ballon met beertje ValentijnSter ballon met eigen tekst

Giftboxen

Naast onze ballonnen die je kan versturen hebben wij ook te gekke giftboxen om iemand mee te verassen. De giftboxen zijn er voor elke gelegenheid! Wij hebben een ruim aanbod aan gifts voor baby’s, kinderen en volwassenen. Denk aan Happy Horse knuffels, slabbetjes, bedrukt textiel en nog veel meer. Jij bepaalt zelf welke gifts er in de box komen en in wat voor box je het wilt hebben. Wij hebben namelijk verschillende giftboxen voor je klaarstaan die je zelf kan vullen. Vul je box en geef een giftdeal vol liefde! 

Kies je gifts

Gevuld blikkie

Wie houdt er nou niet van een blik vol met snoepgoed? Een heerlijk gevuld blikkie is een makkelijk cadeau voor onder andere een verjaardag. Voor de snoepvulling kan je kiezen uit hartjes, winegums en dropjes. Daarnaast kan je verschillende snoepblikken kiezen. Zo kan je helemaal zelf je eigen blik ontwerpen, maar je kan ook voor een Valentijn blik gaan met een leuke foto erop. Naast een snoepblik kan je zelfs een blik vullen met een schattige knuffel!