Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Goedkoop veiligheidskleding bedrukken!

16-09-2022
by Bryan Kruithof

Ben jij op zoek naar veiligheidskleding om te bedrukken? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan veiligheidskleding om te bedrukken met je eigen logo of bedrijfsnaam! Denk aan veiligheidshesjes, veiligheidsjassen, bouwhelmen en nog veel meer. Geschikt voor beroepen in de bouw en andere branches. In deze blog lees je meer over ons assortiment aan veiligheidskleding!

Veiligheidshesje bedrukt voor maar €7,50!

Wij hebben een te gekke aanbieding voor veiligheidshesjes! Je scoort namelijk nu een veiligheidsvest met borstlogo bedrukt voor maar €7,50! Ook een groot logo bedrukken? Dan kan nu voor maar €5,- extra. Zo scoor je dus een bedrukt veiligheidshesje met borstlogo en groot logo voor €12,50! De veiligheidsvesten zijn verkrijgbaar in maar liefst 24 verschillende kleuren(combinaties) in de maten S tot en met 4XL! Uiteraard beschikken de hesjes over reflecterende strepen, zodat je goed zichtbaar bent. Ideaal voor verschillende beroepen in de bouw. Breng je personeel in veiligheid met een bedrukt veiligheidsvest!

Veiligheidshesje €7,50

Bedrukte veiligheidsjas

Liever een bedrukte veiligheidsjas nu we richting de herfst gaan? Ook dat is mogelijk! Wij hebben een oranje en gele veiligheidsjas die wij bedrukken met je eigen ontwerp! De jas heeft 300D buitenmateriaal en een warme gewatteerde binnenkant. Dit zorgt ervoor dat de veiligheidsjas geschikt is voor dagen met veel regen en wind! Daarnaast beschikt het ook nog over een capuchon met stormflap die je gemakkelijk kan opbergen in de kraag. De reflecterende verticale en horizontale strepen aan de voor- en achterkant van de jas zorgen ervoor dat je opvalt! Start met het ontwerpen van je eigen veiligheidsjas en bestel al vanaf €46,50!

Veiligheidskleding bedrukken

Overige veiligheidskleding

Naast de veiligheidshesjes en veiligheidsjassen hebben wij nog meer veiligheidskleding. Zo hebben wij ook veiligheidsbroeken. Scoor een waterdichte vieligheidsbroek met reflecterende strepen voor maar €18,95 inclusief bedrukking. Of ga voor een overall werkbroek met bedrukking vanaf €48,50. Deze overall is ideaal voor schilders en timmermannen! Om helemaal veilig te zijn in de bouw kan een bouwhelm niet ontbreken! Kies uit 5 verschillende kleuren bouwhelmen en laat bedrukken met je eigen tekst of logo voor maar €18,-!

Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan hier al onze veiligheidskleding en laat je gewenste producten bedrukken met je eigen ontwrpen. Naast veiligheidskleding kan je ook nog een kijkje nemen in onze werkkleding categorie. Hier kan je o.a. werkshirts en werktruien vinden die ook goed van pas kunnen komen om je outfit compleet te maken!