De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

​Je eigen handdoek bedrukken, het kan bij Tshirtdeal

04-05-2020
by

Je eigen handdoek bedrukken, het kan bij Tshirtdeal

Wil jij je eigen handdoek laten bedrukken met tekst, logo of afbeelding? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres.

Voorheen kon je bij ons enkel een tekst of logo laten bedrukken in een band onderaan de handdoek. Deze waren erg populair voor het afzwemmen voor een zwemdiploma of als kampioenshanddoeken voor verschillende sportclubs.

Maar sinds kort is het ook mogelijk om je handdoek all over in full color te laten bedrukken met je eigen tekst of afbeelding naar keuze. Op deze manier kun je zelfs je handdoek laten bedrukken met een volledige foto!

Laat je handdoek bedrukken met je foto, en je bent hem nooit meer kwijt

Sinds kort is het ook mogelijk om je handdoek te laten bedrukken met een eigen foto. Of deze manier kun jij jouw handdoek zo weer terug vinden op het strand! Hoe grappig is het om bijvoorbeeld je eigen gezicht super groot all over te laten afdrukken op een badhanddoek?

Als je het ons vraagt, is dit het ideale cadeau voor Valentijn, een huwelijk of een verjaardag.

Badhanddoeken, normale handdoeken en gastendoeken zijn zowel full over te bedrukken, als enkel in een strook onderaan de handdoek.

Klik hier om direct je badhanddoek met foto all over te bedrukken
Klik hier om direct je handdoek met foto all over te bedrukken

Bedruk je handdoek met je eigen naam of een leuke tekst

Naast een handdoek bedrukken met een foto of afbeelding, kun je natuurlijk ook je handdoek met naam laten bedrukken. Dit kan je eigen naam zijn, maar bijvoorbeeld ook je bedrijfsnaam. Dit kan subtiel in de band van de handdoek, maar natuurlijk ook over de hele handdoek bedrukt.

Het bedrukken van enkel de handdoek rand is ideaal voor bijvoorbeeld kampioenhanddoeken of clubhanddoeken. Zie onderstaande voorbeelden.

Bestel direct jouw clubhanddoek of kampioenshanddoek

Het is nu mogelijk om je eigen strandlaken te ontwerpen

Een groot strandhanddoek van 100 x 210 cm bedrukken kan enkel in de sublimatie band van de handdoek. Hier kun je bijvoorbeeld je naam, geboorte datum of logo laten bedrukken. Ideaal als cadeautje of voor bijvoorbeeld hotels.

Klik hier om direct je strandhanddoek te ontwerpen

Een handdoek personaliseren bij Tshirtdeal, hoe doe je dat?

Zoals eerder vermeld, is je eigen handdoek personaliseren gemakkelijk. Via onze online designer kun je gemakkelijk je tekst of afbeelding of afbeeldingen invoeren. Binnen enkele minuten heb jij je eigen ontwerp gemaakt in onze online designer.

Laat je inspireren door enkele onderstaande voorbeelden, of ga zelf direct aan de slag met je eigen ontwerp!