Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Handige tassen voor op vakantie!

02-08-2021
by

Ga voorbereid op vakantie met handige tassen! Wij hebben een ruim assortiment aan tassen die je helemaal zelf kan ontwerpen met je eigen tekst en/of afbeelding naar keuze. Zo hebben wij geschikte kleine tasjes om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand, maar ook tassen voor een activiteit of een kleine boodschap. Kom meer te weten over onze verschillende tassen in deze blog! 

Benieuwd naar alle tassen? Bekijk dan hier het gehele assortiment aan tassen!

Rugtas of rugzak bedrukken

Mocht je een tas willen waar genoeg spullen in kunnen? Ga dan voor een rugtas of rugzak! De rugzak heeft naast een groot vak ook nog eens een klein voorvakje voor kleine spullen. Daarnaast heeft het een handvat en verstelbare schouderbanden. Ideaal om je spullen in mee te nemen bij een activiteit op vakantie. Je scoort al een rugzak inclusief tekst bedrukt voor maar €15,-! Liever een iets kleinere tas die je op je rug kan dragen? Ga dan voor de rugtas. Deze handige tas is te verkrijgen in 33 verschillende kleuren. De koortjes kan je samentrekken om de rugtas te sluiten. Een rugtas inclusief één regel tekst scoor je voor €6,- en een rugtas inclusief logo voor maar €9,95! Scoor snel een handige rugtas of rugzak!

Rugzakken en rugtassen

Heup tas en schouder tas

Ben je op zoek naar een klein en handig tasje om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand? Ga dan voor een heup tas of schouder tas! Deze tasjes zijn gemakkelijk mee te nemen, omdat je het kan dragen om je schouder of je heup. In deze tasjes kan je een aantal kleine spullen meenemen. Ideaal als je op pad gaat en geen grote en onhandige tas mee wilt nemen. Je spullen zullen niet uit je tas vallen vanwege de ritssluiting! De dames heup tas ontwerp je vanaf €8,-! Een heren schouder tas scoor je al met tekst voor €13,-! Beide tasjes kan je zelf ontwerpen met je eigen tekst en/of afbeelding. Ontwerp bijvoorbeeld met je eigen naam en je weet altijd dat het jouw tas is! Super handig toch?!

Organic shopper

Naast kleine tasjes, rugzakken en rugtassen hebben wij ook nog een organic shopper! Deze tas is gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn 1-kleurig! Deze tas is ideaal als je een kleine boodschap gaat doen, maar ook als strandtas! Kies uit 7 verschillende kleuren! Je ontwerpt de organic shopper al vanaf €6,-. De organic shopper kan je ontwerpen met je eigen tekst of een afbeelding. Deze handige tas komt altijd van pas op vakantie! 

Organic shopper ontwerpen en bedrukken