De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

​Laat de schattigste Happy Horse knuffels GRATIS borduren met naam en/of geboortedatum

20-07-2020
by

De onwijs schattige knuffeltjes van het merk Happy Horse kunnen niet ontbreken in het bedje van elke baby. Naast de wereldberoemde Happy Horse konijn, zijn er nog tientallen andere diertjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een Happy Horse aapje, Happy Horse beertje of een Happy Horse schaap. Naast de knuffels, die er in verschillende afmetingen zijn, zijn de diertjes ook verkrijgbaar als knuffeldoekje. Je hebt zelfs een Happy Horse muziekknuffel. Wanneer je aan de staart van het konijntje trekt, wordt er een deuntje met muziek afgespeeld.

Bekijk direct ons assortiment aan Happy Horse Knuffels

Opzoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau? Laat dan je Happy Horse borduren!

Wat is er leuker dan een Happy Horse knuffel? Juist: een Happy Horse knuffel met naam geborduurd! Wanneer je bij Tshirtdeal een Happy Horse knuffel besteld, borduren wij deze GRATIS voor je. Laat dus je Happy Horse met naam borduren of ga voor de geboortedatum. Een andere gewenste tekst kan natuurlijk ook.

Op deze manier scoor je gemakkelijk, snel en betaalbaar een gepersonaliseerd cadeau. Een knuffel met naam is een perfect kraamcadeau voor elke baby! Daarnaast natuurlijk ook voor een 1e, 2e en 3e verjaardag, want de knuffels zijn tijdloos en blijven ongeacht de leeftijd schattig (ik zou er stiekem zelf ook nog wel eentje willen...)

Tip: Wanneer je op zoek bent naar een gender reveal cadeau of naar een leuk babyshower cadeau kun je het knuffeltje laten borduren met de toekomstige achternaam van de baby. Kies dan voor een neutrale kleur.

Bij een knuffeldoekje borduren we aan de onderkant in het midden van het doekje zelf. Maar wil jij een Happy Horse konijn met naam borduren? Dan borduren wij de oortjes van het konijn met de naam of geboortedatum.

Dit ziet er als volgt uit:


Ons vernieuwde assortiment aan Happy Horse Tuttles laat jouw hart smelten

Naast het ‘standaard’ Happy Horse knuffeldoekje Konijn hebben we laatst ons assortiment aan Happy Horse Knuffeldoekjes enorm uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een Happy Horse knuffeldoekje beer of een Happy Horse knuffeldoekje aap.

Een knuffeldoekje is voor veel baby's een vertrouwd en herkenbaar stukje stof wat ze lekker kunnen vasthouden. Veel kindjes kunnen niet slapen zonder hun vertrouwde tuttle.

Bekijk hier alle Happy Horse knuffeldoekjes

Voor het borduren gebruiken wij speciale borduurmachines waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Benieuwd hoe het borduren van een Happy Horse knuffeltje eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video: