Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Happy Horse knuffeldoekje met naam geborduurd!

22-06-2023
by Bryan Kruithof

Op zoek naar een knuffeldoekje met naam? Laat dan bij ons een Happy Horse knuffeldoekje borduren! Wij hebben allerlei verschillende soorten Happy Horse tuttles in ons assortiment met onder andere de welbekenden konijn knuffeldoekjes. Maar wij hebben ons assortiment ook nog eens uitgebreid met nieuwe leuke knuffeldoekjes. Alle baby knuffeldoekjes borduren wij ook nog eens gratis met een tekst naar keuze! In deze blog lees je meer over onze knuffeldoekjes met naam!

Nieuwe knuffeldoekjes borduren

Ons assortiment aan baby tutteldoekjes hebben we uitgebreid met wat leuke nieuw dieren! Zo hebben wij onder andere de lieve Dog Jax knuffeldoekje, Frog Flex knuffeldoekje, Lion Leon knuffeldoekje en Mouse Mex knuffeldoekje toegevoegd. Ben je echt op zoek naar een kleurrijke tutteldoek? Ga dan voor het Bee Benja knuffeldoekje! Al deze schattige tuttles van Happy Horse borduren wij gratis met een tekst naar keuze vanaf €12,95. Ga bijvoorbeeld voor een knuffeldoekje met naam of een knuffeldoekje met geboortedatum. Ze zijn heerlijk zacht dus je kleine kan er lekker mee knuffelen. Daarnaast zijn ze ook super leuk om te geven als kraamcadeau!

Happy Horse knuffeldoekjes

Knuffeldoekje konijn

Onder de collectie aan Happy Horse knuffels zijn de knuffel konijnen uitermate populair! Ook bij ons is een knuffeldoekje konijn super populair. De welbekende Rabbit Richie tuttles zijn er in allerlei verschillende kleuren en je bestelt ze met borduring voor maar €12,95. Op zoek naar een tutteldoekje voor een jongen? Ga dan voor de Blue Rabbit Richie knuffeldoekje of de Deep Blue Rabbit Richie knuffeldoekje. Voor meisjes is een Pink Rabbit Richie knuffeldoekje of Deep Pink Rabbit Richie knuffeldoekje weer super leuk om te bestellen. Heb jij een gender reveal party en zoek je nog een leuk cadeau? Ga dan voor een lagoon Rabbit Richie knuffeldoekje met een tekst naar keuze. Alle baby knuffeldoekjes zijn voorzien van een CE-keurmerk en ze voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Zo kan je kind veilig knuffelen met zijn of haar nieuwe vriendje!

Konijn knuffeldoekjes met naam

Overige Happy Horse knuffeldoekjes

Naast de bovenstaande Happy Horse knuffeldoekjes hebben wij er nog veel meer! Het Dikkie Dik knuffeldoekje. Deze lieve kat, bekend van de boeken, borduren wij gratis met tekst voor maar €12,95. Ook de lieve Monkey Mickey knuffeldoekjes zijn super schattig. Deze lieve aapjes zijn er in diverse kleuren en je kan er heerlijk mee knuffelen. Vergeet niet al onze Happy Horse knuffeldoekjes te bekijken!