Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Happy Horse knuffeldoekjes geborduurd met tekst!

29-04-2022
by Bryan Kruithof

Bijna iedere baby en kind heeft wel een schattig knuffeldoekje! Maar hoe leuk is het als je deze ook nog eens kan laten borduren met je eigen naam of geboortedatum. Wij hebben een ruim assortiment aan Happy Horse knuffeldoekjes die wij gratis borduren met tekst vanaf €9,95. Een knuffeldoekje met naam of geboortedatum is super leuk voor je eigen kind, maar ook als kraam cadeau aan een ander. Alle knuffeldoekjes voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. In deze blog lees je meer over onze verschillende Happy Horse tuttles!

Rabbit Richie knuffeldoekjes

De bekendste knuffeldoekjes van Happy Horse zijn de Rabbit Richie knuffeldoekjes! De schattige konijnen borduren wij gratis met tekst voor maar €9,95. Deze te gekke knuffeldoekjes zijn te verkrijgen in maar liefst 15 verschillende kleuren! Zo zit er voor ieder wel een gepaste kleur bij. Op zoek naar een knuffeldoekje met naam voor een meisje? Ga dan voor de deep pink tuttle of de roze tuttle. Voor jongens is het blauwe knuffeldoekje of deep blue knuffeldoekje super leuk. Naast roze en blauw zijn ze o.a. ook te verkrijgen in de kleuren groen, geel, grijs en wit. Kies je favoriete kleur Rabbit Richie knuffeldoekje en laat gratis borduren! Zo heb je een leuke knuffel met naam voor je kleine!

Rabbit Richie tuttles

Dieren knuffeldoekjes met naam

Naast de konijnen knuffeldoekjes van Happy Horse hebben wij nog veel meer dieren in ons assortiment. Wat dacht je van de monkey mickey knuffeldoekjes. Deze schattige aapjes zijn er in 4 verschillende kleuren en bestel je al met naam voor maar €9,95. Daarnaast zijn de crab chris tuttle en het dikkie dik knuffeldoekje ook erg populair. Naast de bovenstaande dieren hebben wij onder ander ook nog knuffeldoekjes in vorm van een olifant, beer, krokodil en eend. Bekijk als onze Happy Horse knuffeldoekjes en laat je favoriet gratis borduren met een naam of geboortedatum!

Knuffeldoekjes borduren

Stel je kraam cadeau samen

Ben jij op zoek naar een schattig kraam cadeau? Dan zijn de Happy Horse tuttles super origineel om te geven. Laat een knuffeldoekje borduren met de naam van de pasgeboren baby en geef cadeau. Om het nog leuker te maken kan je ook een knuffeldoekje combineren met andere Happy Horse knuffels. Wij hebben namelijk ook nog de muziekknuffels van Happy Horse, de rammelaars van Happy Horse, de bekende Rabbit Richies en bijtringen! Zo kan je zelf ook een schattig kraam cadeau samenstellen en deze laten personaliseren. Liever wat anders dan Happy Horse knuffels? Bekijk dan ook eens onze baby assortiment met o.a. slabbetjes, baby t-shirts en baby rompers.

Of neem eens een kijkje op de website van onze partner De Baby Spa. Hier kunnen baby’s heerlijk genieten van ontspannende arrangementen. Als kraam cadeau is het daarom ook leuk om een cadeaubon van De Baby Spa te geven bij de geboorte van een kleine!