De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Herfstdeals bij Tshirtdeal!

14-10-2022
by Bryan Kruithof

De herfstdeals zijn weer terug van weggeweest! Ook dit jaar hebben wij onze top producten weer omgetoverd tot herfstdeals. Tijdens de herfstdeals bestel je ze tegen super lage prijzen. Dit jaar zijn de hoodie, sweater, softshell jas, T-shirt, polo en muts in de aanbieding. In deze blog lees je alles over onze herfstdeals!

Hoodie GRATIS bedrukt met tekst €17,50

Altijd al een hoodie willen bedrukken met je eigen tekst? Dat kan nu super goedkoop tijdens de herfstdeals! Wij bedrukken namelijk de uniseks hoodie of kinder hoodie gratis met één regel tekst voor maar €19,-! Kies voor je eigen naam, bedrijfsnaam, oneliner of een andere te gekke tekst op de hoodie. Liever een logo op de hoodie bedrukt? Een kleine logo bedrukken wij voor maar €2,- en een groot logo voor maar €5,-! Zo scoor je tijdens de herfstdeals ook goedkoop een hoodie bedrukt met je eigen logo. De herfstdeal hoodie is te verkrijgen in allerlei kleuren en maten. Start snel met ontwerpen en profiteer van deze herfstdeal!


Sweater GRATIS bedrukt met tekst €15,-

Ook de sweater is er nu als herfstdeal! Tijdens de herfstdeals scoor je al een sweater bedrukt met één regel tekst voor €15,-! Op de sweater bedrukken wij ook een logo al vanaf €2,- extra. De unisex sweater is te verkrijgen in 26 kleuren in de maten S t/m 2XL en de kinder sweater is te verkrijgen in 10 kleuren in de maten Youth XS t/m Youth XL! Zo zit er voor ieder wel een passen de sweater bij die je helemaal zelf naar wens kan laten bedrukken. 


T-shirt GRATIS bedrukt met tekst €7,-

Tijdens de herfstdeals bestel je goedkoop een T-shirt met je eigen tekst! Het uniseks T-shirt, dames T-shirt en kinder T-shirt zijn er nu als herfstdeal. Wij bedrukken het T-shirt gratis met één regel tekst. Super leuk met een te gekke oneliner, je eigen naam of je bedrijfsnaam. Naast tekst is het ook mogelijk om een logo te bedrukken op het T-shirt. Voeg voor maar €2,- je borstlogo toe of voor €5,- een groot logo. Heb jij al een ontwerp in gedachte? Begin dan snel met ontwerpen en bestel goedkoop tijdens de herfstdeal!


Softshell jas GRATIS bedrukt met tekst €22,-

De softshell jas is de ideale jas voor de herfst. Hij is namelijk waterafstotend en winddicht. Dit maakt het geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Laat tijdens de herfstdeals de heren softshell jas, dames softshell jas of kinder softshell jas gratis met bedrukken met één regel tekst voor €22,-! Liever een (bedrijfs)logo op de jas? Dat kan nu voor maar €2,- extra. Ontwerp de softshell jas en trotseer het wisselvallige weer van de herfst!


Muts inclusief bedrukking €7,50

Maak je klaar voor de koude dagen met een warme bedrukte muts! De muts is dubbellaags gebreid en gemaakt van 100% zacht aanvoelen acryl. Wij bedrukken tijdens de herfstdeal de muts met je eigen tekst en/of logo voor €7,50! Ideaal voor bedrijven met hun bedrijfsnaam of bedrijfslogo, maar ook voor particulieren met een leuke afbeelding of tekst. Deze te gekke herfstdeal wil je niet missen. Bestel hier de herfstdeal muts!

Polo GRATIS bedrukt met borstlogo €11,-

Als laatst hebben wij de polo ook nog als herfstdeal! Deze bedrukken wij gratis met een borstlogo voor €11,-. Ideaal als werkkleding met je bedrijfslogo bedrukt. De achterkant ook bedrukken met een groot logo? Voor maar €5,- bedrukken wij een groot logo. Zo scoor je een heren polo of dames polo bedrukt met borstlogo en groot logo voor maar €16,-! De heren polo is verkrijgbaar in 16 kleuren in de maten XS t/m 4XL en de dames polo in 19 kleuren in de maten XS t/m 3XL. Selecteer je gewenste kleur en ontwerp je eigen polo!