Let op: Valentijn orders die vóór of op 6 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Orders met enkel losse Valentijn armbanden, ballonnen en blikjes die vóór of op 9 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Hoe ziet het bestelproces eruit?

09-01-2020
by

Hoe ziet het bestelproces eruit?

1. Kies het gewenste artikel
Op onze website staan honderden items waaruit je kunt kiezen. Denk aan diverse modellen van hoodies, sweaters, T-shirts, polo’s, vesten, jassen en nog veel meer. Maar ook andere items zoals petten, mutsen, handdoeken, mokken, schorten, tassen en knuffels. De keuze is reuze dus neem de tijd om het meest geschikte artikel voor jou uit te kiezen.

2. Maak je eigen ontwerp

Wanneer je je artikel(en) hebt uitgekozen ga je aan de slag in onze online designer. Heb je al een tijd een tof ontwerp in je hoofd? Heb je een stopwoordje of oneliner waarbij iedereen direct aan jou moet denken? Of wil je jouw bedrijf nou eigenlijk eens is in mooie representatieve bedrijfskleding hijsen?

Laat je creativiteit de loop in onze online designer. Hiermee kun je makkelijk de gewenste kleur kiezen voor het textiel en opdruk. Daarbij kun je ook zelf je lettertype, grote en plaatsing kiezen.

Wanneer je een logo/afbeelding wilt laten bedrukken zorg er dan voor dat de deze aan de juiste kwaliteit en eisen voldoet. Wij hanteren minimaal 800 pixels. Bekijk hier hoe je een afbeelding op Google kunt zoeken van minimaal 800 pixels.

Om je een handje op weg te helpen met het gebruik van de online designer hebben wij een aantal intructievideo's gemaakt. Deze zijn hier te bekijken.

3. Bepaal je maat

Bij het kiezen van je maat is het belangrijk om de daarbij horende maattabel raad te plegen. Onder de maten in de online designer staan je afmetingen weergegeven. Wanneer je zeker wilt zijn van de juiste maat kun je een eigen artikel van jezelf opmeten en deze vergelijken met onze maten. Hoe je dit precies kunt doen leggen wij hier uit.
Zo ben je er altijd zeker van dat je de juiste maat kiest. Let op: de afmetingen verschillen per item. Dus controleer dit even bij elke bestelling!

Ben je hierna nog steeds niet zeker van je maat? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Bel dan alleen wel even van te voren of het item dat je wilt passen voorradig is, want wij hebben niet alle modellen standaard beschikbaar op te passen.

4. Afrekenen maar

Ga naar je winkelmand en reken hier online af. Loop je bestelling altijd nog even goed na, aangezien wij de artikelen persoonlijk voor jou gaan drukken.

5. Orderbevestiging

Na de betaling ontvang je van ons een orderbevestiging. Let op: deze wil nog wel eens in de spambox terecht komen. Op dit moment gaan wij je order in behandeling nemen. Elke order wordt handmatig door ons gecontroleerd. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de kwaliteit van de aangeleverde afbeeldingen. Indien er vragen zijn over je order dan nemen we contact met je op. De order wordt dan niet verder verwerkt tot de bestanden weer correct zijn aangeleverd. Hierna gaat de levertijd weer opnieuw in.

6. Productie proces

Heb je je toch bedacht? Dan kun je je order binnen 48 uur kosteloos annuleren. Na 48 uur gaat jouw order in productie. Bij annulering zijn wij genoodzaakt om 20% van het aankoopbedrag als nog te betalen. Dit is omdat wij jou order op aanvraag drukken en wij vaak het onbedrukte textiel speciaal voor u bestellen.

7. Levering

Binnen 5 tot 7 werkdagen na besteldatum versturen wij jouw order. Op dit moment handigen wij je order over aan PostNL. Normaal gesproken leveren zij dan de volgende werkdag zijn. Maar dit is geen garantie.

Wanneer je order per pakketpost wordt verzonden ontvang je na verzending een Track & Trace code.
Wanneer je order per brievenbuspost wordt verzonden ontvang je geen Track & Trace code, maar kun je je order (binnen meestal 1 dag) in je brievenbus verwachten!

Wanneer je ervoor hebt gekozen om je order te komen ophalen, krijg je van ons een telefoontje dat je order klaar ligt. Je bent dan welkom bij onze drukkerij in Ridderkerk om je bestelling op te komen halen.

Je bent nu helemaal klaar om een bestelling te plaatsen. Dit kun je hier doen.