Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Je kan nu ook kleding borduren bij Tshirtdeal!

04-05-2023
by Bryan Kruithof

Naast dat je kleding kan laten bedrukken kan je nu ook bij ons terecht om kleding te borduren! Zo kan je nu T-shirts, hoodies, truien en polo’s laten borduren met een eigen tekst naar keuze. Zoals je van ons gewend bent is ook dit mogelijk tegen hele scherpe prijzen. In deze blog lees je meer over de nieuwe mogelijkheid kleding borduren!

Shirt borduren

Een T-shirt borduren kan natuurlijk niet ontbreken in het assortiment! We hebben een heren, dames en kinder shirt dat je kan laten borduren met een tekst naar keuze. Ga voor een stoer t shirt met je eigen naam! Of laat een shirt borduren met een bedrijfsnaam, oneliner of andere tekst naar keuze. De shirts borduren wij al vanaf 1 stuk! Je bestelt een geborduurd shirt met één regel tekst voor maar €9,-! Geen addertjes onder het gras, maar gewoon spot goedkoop! Ontwerp snel online en laat een t shirt borduren.

T shirt bordurenHoodie borduren

Hoodie borduren

Vind je een geborduurd shirt toch wat te koud? Niet getreurd! Je kan ook een te gekke hoodie laten borduren. Kies uit allerlei verschillende kleuren hoodies en laat een tekst op de hoodies borduren in je gewenste kleur. Een uniseks hoodie of kinder hoodie met één regel tekst geborduurd bestel je al voor €19,-. Wil je meerdere regels tekst? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs!

Trui borduren

Naast een hoodie kan je nu ook een trui borduren! Met de aanbieding bestel je al een geborduurde sweater voor volwassenen en kids voor maar €17,-. Ontwerp via onze online product designer gemakkelijk je trui en laat borduren met en eigen tekst. Je kan al een sweater laten borduren vanaf 1 stuk. Zo ben je niet verplicht om een grote oplage te bestellen. Start snel met ontwerpen en bestel je eigen unieke trui geborduurd met tekst!

Trui bordurenPolo borduren

Polo borduren

Als laatst kan je ook nog een polo borduren! Een geborduurde polo is heel gaaf voor bedrijven om te laten borduren met je eigen bedrijfsnaam. Zo heb je stoere werkkleding voor je personeel. Je kan ze natuurlijk ook als particulier bestellen met een oneliner, quote of andere tekst naar keuze. Een poloshirt borduren doe je al voor €14,- met één regel tekst. Als je wilt kan je ook meerdere regels tekst borduren tegen een kleine meerprijs!

Naast kleding kan je bij ons nog meer items borduren. Denk aan petten borduren en mutsen borduren met een eigen tekst. Met en cap of muts maak je je outfit helemaal af! Daarnaast hebben wij ook nog super schattige baby items om te borduren. Denk aan slabbetjes, een baby muts en nog veel meer. Neem een kijkje in ons assortiment aan borduur items en start met ontwerpen!