De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Jouw eigen shirt borduren voor de zomer? Dat kan!

17-06-2024
by Bryan Kruithof

Het is bijna zover! Nog 3 dagen en dan is de zomer officieel begonnen. Nu de zomer bijna voor de deur staat betekend dit maar 1 ding.. korte mouwen! Shine deze zomer in jouw eigen geborduurde t-shirt met jouw eigen ontwerp! In deze blog vertel ik je hoe je een t shirt bij ons laat borduren met jouw eigen ontwerp erop. Lees snel verder want dit wil je natuurlijk niet missen!

Jouw eigen shirt borduren, hoe werkt dat?

Ben je al die ‘standaard’ kleding uit de winkels zat en wil je een origineel shirt borduren? Dat kan je laten maken bij ons! Wij bedrukken t shirts maar sinds kort hebben wij ook de optie om je tshirt te laten borduren. Voor maar €9,- heb je al een geborduurd tshirt met één regel tekst! En voor een kleine meerprijs kan je er meerdere regelst tekst op laten borduren. Via onze online product designer kan je gemakkelijk een tekst toevoegen. Hier krijg je ook gelijk een voorbeeld, zodat je weet hoe het geborduurde tshirt er ongeveer uit komt te zien. Laat borduren met je eigen naam bijvoorbeeld. Voor bedrijven is het leuk om een shirt met je bedrijfsnaam te bestellen! We hebben uniseks tshirts, dames shirts en kinder shirtjes! Check op de website de mogelijkheden van het borduren!

T-shirt borduren voor €9,-


Overige kleding borduren

Naast dat je t shirts borduren kan bij ons hebben wij ook nog andere items. Je kan namelijk weel meer kleding borduren met je eigen tekst. Wil je een iets netter kledingstuk voor de zomer? Laat dan een polo borduren bij ons! Deze bestel je al voor €14,- met je eigen tekst. Mocht dit te koud zijn dan kan je ook nog een trui borduren of hoodie borduren

Wil jij je zomer outfit afmaken met een uniek item? Je kan bij ons ook een bedrukte zonnebril met je eigen twist laten maken en dat vanaf €9,95. Of wat dacht je van ontworpen badslippers vanaf €12,- waarmee je de hele zomer kan drippen bij het zwembad. Bij tshirtdeal heb je veel keuze in zowel het assortiment als wat er op het item moet komen! Het kan dus allemaal! Neem snel een kijkje op de website en scoor optijd jouw geborduurde items en zomer outfit!