Wist jij dat we ook kleding borduren?
Bekijk alle deals en start met ontwerpen!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kampioenschap items voor echte kampioenen!

13-05-2022
by Bryan Kruithof

Het einde van de competities zijn in zicht! Strijd jij nog mee voor het kampioenschap of is het een kwestie van tijd voor jullie kampioen worden? Bekijk dan eens onze kampioenschap items voor voetbal en andere sporten. Wij hebben leuke kampioenschap handdoeken en kampioensshirts voor de echte kampioenen! Super leuk om een kampioenschap item met je hele team te bestellen. In deze blog lees je meer over onze verschillende items om een kampioenschap mee te vieren!

Kampioenschap handdoeken

Wij hebben diverse kampioenschap handdoeken! Zoek je een leuke kampioenschap item voor een voetbalteam? Ga dan voor de Teletekst kampioenschap handdoek! Op deze handdoek kan je jouw club bovenaan de ranglijst van de Eredivisie plaatsen. Daarnaast kan je zelf ook nog een titel kiezen. Naast deze handdoek hebben wij ook een handdoek met kampioensschaal! De kampioensschaal van de KNVB kan je zelf personaliseren met je clubnaam, jaartal en klasse. Ook voor andere sporten hebben wij een leuke kampioenschap handdoek. Zo kan je de handdoek met gepersonaliseerde beker voor elke sport kiezen. De beker kan je helemaal zelf naar wens personaliseren. Als je net geen kampioen bent geworden kan je ook de second place is the first loser handdoek bestellen. Een kampioenschap handdoek van 50x100cm bestel je al voor maar €12,-! Ook een handdoek van 70x140cm is mogelijk voor €19,-! Bekijk al onze kampioenschap handdoeken en bestel je favoriet!

Kampioenschap handdoeken

Kampioensshirts bedrukt

Ook kampioensshirts zijn super populair na het behalen van het kampioenschap! Deze kan je met je hele team dragen na het behalen van het kampioenschap. Het populairste T-shirt is het kampioen KNVB schaal T-shirt voor voetbalteams! Personaliseer de schaal en laat bedrukken op je favoriete kleur T-shirt. Dit kampioen shirt is te verkrijgen van Youth XS tot en met maat 3XL! Naast dit shirt hebben wij ook nog kampioensshirts voor andere sporten. Denk aan een tennis kampioensshirt, korfbal kampioensshirt, hockey kampioensshirt, voetbal kampioensshirt en handbal kampioensshirt. Deze T-shirts zijn bedrukt met passelijk ontwerp van de sport met daarbij je eigen teamnaam, jaartal en eventuele bedrukking op de rug. Welk kampioensshirt ga jij bestellen?

Kampioensshirts voor verschillende sporten

Ontwerp je eigen kampioen T-shirt

Je kan ook helemaal zelf je eigen kampioenshirt ontwerpen. Ontwerp een kinder T-shirt in je favoriete kleur met je eigen tekst, logo of afbeelding. Super leuk met je eigen teamnaam, clubnaam, jaartal of clublogo! Naast een kinder T-shirt hebben wij ook een uniseks T-shirt voor volwassenen die je helemaal zelf naar wens kan laten bedrukken. Zo maak je helemaal zelf je eigen kampioensshirt!