Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kies, ontwerp, bedruk en bestel vele soorten kleuren hoodies bij Tshirtdeal

15-05-2020
by

Een hoodie bedrukken doe je uiteraard bij Tshirtdeal. Bij ons heb je voldoende keuze in materiaal en kleur wanneer je een hoodie wilt laten bedrukken. Daarnaast kun je hoodies bestellen en bedrukken in verschillende prijsklassen. Zo heb je al een hoodie incl. eerste regel tekst bedrukt voor maar €17,-.

Hoodies online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Via onze online designer maak je gemakkelijk je eigen ontwerp op. Of het nou gaat om een tekst van één regel of een grote afbeelding of logo over de gehele voor- of achterkant. Wij hebben al jarenlang ervaring met het bedrukken van hoodies. Denk aan grote oplages voor bedrijven, maar natuurlijk ook aan een hoodie bedrukken vanaf 1 stuk voor particulieren.

Wat is een hoodie?

Er zijn verschillende soorten hoodies. Denk bijvoorbeeld aan een hoodie met rits (ook wel hoodie vest genoemd) of een lange hoodie die als oversized jurk hoodie kan worden gedragen in de koude dagen. En voor de zomer zou je juist kunnen denken aan een hoodie zonder mouwen.

Hoodie met rits
Hoodie met rits

Lange dames hoodie ontwerpen en bedrukken
Lange dames hoodie

Lange dames hoodie ontwerpen en bedrukken
Hoodie zonder mouw










Het verschil tussen een sweater en hoodie is dat een hoodie een capuchon heeft en een sweater niet. Veel modellen hoodies die wij hebben zijn uniseks hoodies, maar daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook getailleerde fijne premium hoodies voor dames.

Sweater
Sweater

Dames hoodieDames hoodie

Hoodies in alle kleuren van de regenboog

Naast de keuze uit soorten hoodies kun je natuurlijk ook helemaal zelf je eigen kleur hoodie uitkiezen. Ga jij bijvoorbeeld voor een witte hoodie, oranje hoodie, zwarte hoodie, rode hoodie of grijze hoodie?

De keuze is reuze en soms kun je zelfs uit meer dan 40 verschillende kleuren kiezen! Daar zit jouw favoriete kleur zeker tussen.

Ontwerp je eigen hoodie met een toffe opdruk

Nadat je je favoriete textielkleur hebt gekozen kun je eindelijk beginnen met je hoodie ontwerpen. Via onze online designer ontwerp je je eigen hoodie gemakkelijk en snel. Zo heb je binnen no time een hoodie met eigen opdruk ontworpen.

Ga jij voor een hoodie met foto, een hoodie met tekst of misschien zelfs wel voor een hoodie met naam of bedrijfslogo?

Naast dat je zelf je eigen hoodie kunt ontwerpen en laten bedrukken, hebben wij ook een hoop toffe eigen gemaakte designs die te bestellen zijn. Bedacht en ontworpen door onze eigen grafisch designer en hierdoor dus ook een origineel ontwerp.

Zo hebben we speciaal voor de wintersport een aantal grappige ontwerpen bedacht. Bekijk hier alle wintersport ontwerpen.



Maar ook voor Koningsdag (afgelopen versie Woningsdag) proberen wij altijd weer een aantal toffe designs voor je te maken. Bekijk hier alle Koningsdag ontwerpen

Maak van een simpele hoodie een eyecatcher met leuke teksten

Naast een toffe opdruk kun je natuurlijk ook gaan voor een hoodie met tekst. Zo maak je van een simpele hoodie een echte eyecatcher met leuke teksten. Via onze online designer kun je gemakkelijk je gewenste tekst toevoegen. Ook pas je hier gemakkelijk de plaats van de tekst, het lettertype en de tekstkleur aan.

Ga bijvoorbeeld voor een grappige oneliner of stopwoordje. Ook kun je natuurlijk je naam laten bedrukken of bijvoorbeeld je clubnaam op hoodies voor je hele team.