Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Laat de nieuwste herfst collectie van de Happy Horse knuffels

12-10-2020
by

Dat wij een groot assortiment aan Happy Horse artikelen hadden dat wist je waarschijnlijk al, maar wij hebben nu ook als een van de eerste de 2 nieuwe kleuren in ons assortiment!

Het gaat om de mooie herfst kleuren Ochre en Rusty.


Hoe leuk zijn deze om cadeau te geven aan iemand of natuurlijk voor je eigen baby aan te schaffen! Tegenwoordig kan je niet meer om Happy Horse heen, dit bekende konijntje (of een andere variant) kan je in elke slaapkamer en buggy vinden! 

De nieuwe kleuren happy horse knuffeltjes in Orche en Rusty zijn te verkrijgen in het knuffeldoekje, muziekmobiel en Rabbit Richie knuffeltjes in verschillende afmetingen. 

Nieuwsgierig geworden naar al onze happy horse artikelen? Bekijk direct ons gehele assortiment aan Happy Horse Knuffels.

Een gepersonaliseerd kraam cadeau

Een kraam cadeau vinden is natuurlijk altijd lastig, alle standaard cadeaus worden altijd al wel gegeven. Dan is het juist leuk om uit te pakken met een Happy horse knuffel! Wij hebben een groot assortiment waaruit je kunt kiezen, en het leukste ervan? Dat je ze allemaal stuk voor stuk kan personaliseren! Het is dus mogelijk om naam en zelf ook geboortedatum te laten borduren op het Happy Horse product. Zo heb je altijd een origineel cadeau!

Elk happy horse product wordt GRATIS geborduurd, daarom is dit cadeau niet alleen origineel maar ook nog een betaalbaar! En omdat ontwerpen op onze online designer heel gemakkelijk is, is je cadeau ook nog eens gemakkelijk besteld! 

Natuurlijk is een Happy horse artikel niet alleen leuk voor een kraamcadeau, maar ook voor verjaardagen en feestdagen! Happy horse is tijdloos en niet leeftijdsgebonden. (Ik heb er ook eentje in de kast staan ☺)

Bij een knuffeldoekje (ookwel Tuttle) borduren we aan de onderkant in het midden van het doekje zelf, maar wil jij een Happy Horse konijn  (dus geen knuffeldoekje) met naam borduren? Dan borduren wij de oortjes van het konijn met de naam of geboortedatum.

Dit ziet er als volgt uit: