Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Laat een Apple Watch bandje graveren!

25-08-2023
by Bryan Kruithof

Ben je op zoek naar een nieuw Apple Watch bandje? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres! Hoe leuk is het om je horloge te kunnen voorzien van toffe bandjes met verschillende ontwerpen. Zo kun je je outfit altijd compleet maken met een tof eigen ontwerp op het Smart Watch bandje. Kies voor een mooie eigen tekst, logo of een ander mooi design en bestel!

Smart watch bandjes graveren

Apple Watch bandje ontwerpen

Laat het Apple Watch bandje graveren met je eigen ontwerp voor maar €10,- en maak een keuze uit de wel 33 verschillende kleuren bandjes. Kies bijvoorbeeld voor het graveren van je naam of je eigen logo gratis! Zo kun je altijd je horloge herkennen. Klokjes van de Apple Watch hebben de afmetingen van 38/40/41 en 42/44/45. Dit kun je vaak terugvinden aan de onderkant van het klokje. De afmetingen S/M en M/L zijn de afmetingen van het bandje. Check de afbeeldingen hieronder voor de diverse standen.

Alle kleinste maten naast elkaar

Alle grootste maten naast elkaar

Smart watch bandje gegraveerd cadeau geven

Het is natuurlijk ook erg leuk om zo'n apple watch band met tekst cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen. Weet jij al wat je op het bandje zou willen laten graveren? Maak een keuze uit één van de verschillende kleuren en start met ontwerpen! Ben je ook op zoek naar een sieraad voor om je andere arm? Bij Giftdeals kun je een super leuke armband met naam laten graveren of borduren. Ga bijvoorbeeld voor de geweven armband met naam borduren. Wil je een wat nettere uitstraling aan je outfit geven? Laat dan de mesh armband graveren met tekst