De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Laat een paraplu bedrukken met eigen ontwerp!

02-11-2023
by Bryan Kruithof

Helaas hebben we de afgelopen periode te maken met slecht weer. Je hoeft maar naar buiten te kijken en je ziet de regen vallen. Mocht je toch op pad gaan, dan is het handig om een paraplu bij de hand te hebben. Maar hoe leuk is het om een paraplu te laten bedrukken met je eigen ontwerp? In deze blog lees je alles over een paraplu bedrukken!

Grote paraplu bedrukken

De ideale paraplu voor het regenachtige herfstweer! Op zoek naar een paraplu die wel tegen een stootje kan? Laat dan een grote paraplu bedrukken! De grote paraplu valt onder de stormparaplu’s en heeft een doorsnede van 131 centimeter. Daarnaast heeft het een schuimrubberhandvat en een klittenbandsluiting. Je kan de paraplu laten bedrukken met een ontwerp naar keuze vanaf €14,-. Voeg een tekst, logo of afbeelding toe op een vlak van de paraplu en bestel. Ideaal voor bedrijven om te laten bedrukken met hun bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Maar natuurlijk ook voor particulieren met hun eigen naam of een leuke foto. Zo heb je een zelf ontworpen paraplu om het regenachtige weer te trotseren. Heb je al een leuk ontwerp in gedachte voor op de paraplu? Kies dan uit 7 verschillende kleuren en start snel met ontwerpen! Je kan de grote paraplu laten bedrukken vanaf 1 stuk!

Paraplu bedrukken

Kleine paraplu bedrukken

Geen zin om met een grote paraplu te zeulen? Dan kan je ook een kleine paraplu bedrukken! Deze paraplu is super handig om mee op pad te nemen. Het is namelijk een zakparaplu die je gemakkelijk kan opvouwen en in een hoesje stoppen. Zo neemt het niet veel plek in beslag en heb je toch altijd een paraplu bij de hand. Je kan de kleine paraplu laten bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze vanaf €11,-! Wil je meerdere vlakken van de paraplu laten bedrukken? Ook dat is mogelijk tegen een meerprijs. Zo kan je dus helemaal zelf je eigen paraplu ontwerpen. De kleine paraplu heeft een doorsnede van 85 centimeter en is 32 centimeter lang. Je kan kiezen uit 13 verschillende kleuren(combinaties). Weet jij al wat je op een paraplu wilt laten bedrukken? Start dan snel met ontwerpen en bestel een bedrukte paraplu vanaf 1 stuk!