Wist jij dat wij ook kleding borduren? Klik hier om de deals te bekijken!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

​Laat een schort bedrukken voor de echte keukenprinsen en prinsessen

15-06-2020
by

Voel jij je als een chefkok in de keuken, of ben je een echte keukenprinses? Daar hoort natuurlijk een gepersonaliseerd short bij. Een schort laten bedrukken met je eigen naam, eigen tekst of logo kan zorgen voor een professionele feeling bij het koken! En daarnaast houdt het natuurlijk viezigheid van je kleding. Laat een basic zwart schort bedrukken, maar daarnaast hebben wij ook ruime keuze uit diverse kleuren. Hier zit altijd jouw favoriete kleur wel tussen!

Begin HIER direct met het ontwerpen van jouw eigen schort

Verschil tussen een schort en een sloof

Naast een schort bedrukken kun je bij ons ook een korte sloof bedrukken met je eigen opdruk. Ideale voor in de bediening voor bijvoorbeeld restaurants en hotels. Laat dan je schort bedrukken met een logo of bedrijfsnaam.

Een sloof knoop je vast om middel, en een schort om je middel en je nek. Hierdoor is ook de bovenkant van je lichaam bedekt.

Bestel hier jouw gepersonaliseerde sloof

Laat je schort bedrukken met een foto en tekst

Maak een eigen ontwerp voor je schort en laat erop bedrukken wat jij wilt.

Schort bedrukken met tekst, zoals bijvoorbeeld je naam

Ben je bijvoorbeeld een hobbykok en ben je opzoek naar een gepersonaliseerd schort voor in je eigen keuken, laat dan je schort bedrukken met tekst. Denk bijvoorbeeld aan een stopwoordje of een leuke oneliner. Daarnaast kun je natuurlijk ook een schort met naam bedrukken. Dit doet het ook altijd erg leuk als gepersonaliseerd cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag of Moederdag of een verjaardag.


Schort bedrukken met foto

Naast tekst, kun je ook een schort bedrukken met foto. Denk aan een foto van de desbetreffende kok, of misschien aan een bedrijfslogo! Deze doen het erg goed bij bedrijven, restaurants en cafés. Maar ook gewoon voor hobby koks thuis!

Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden:


Ben je geïnspireerde geraakt door deze originele ontwerpen?
Begin HIER direct met het ontwerpen van jouw eigen schort

Goedkoop je schort bedrukken met een snelle levering, dat kan bij Tshirtdeal

Bij Tshirtdeal kun je goedkoop je schort bedrukken. Je scoort al een eigen schort met twee regels tekst bedrukt voor maar €12,50! Wil jij een meer regels tekst of een logo bedrukken dan betaal je slechts een kleine meerprijs.

Ook een schort met snelle levering bestellen is mogelijk. Informeer dan naar de spoedservice.