Op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij gesloten. Deze dagen worden niet meegerekend in de levertijd van je order!
Wij wensen jullie en fijn Paasweekend!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Leuke kinderrugzakken met eigen naam!

20-05-2022
by Bryan Kruithof

Ben je op zoek naar een leuke kinderrugzak met naam? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres. Sinds kort hebben wij ons tassen assortiment uitgebreid met super leuke kinderrugtassen. Super leuk voor kids om te dragen naar school, maar ook voor op reis of naar het sporten. De kinderrugzakken maak je uniek door je eigen naam op de rugtas te laten bedrukken of te borduren. Zo heb je echt een eigen stoere rugzak! Lees meer over onze verschillende kinderrugzakken!

Kinderrugzak geborduurd met naam

Op zoek naar een schattige kinderrugzak met naam? Ga dan voor de kinder rugzak incl. naam geborduurd! Deze schattige rugtas is gemaakt van imitatiebont en heeft de vorm van een beertje. Hij heeft ook twee beren oortjes aan de bovenkant. Deze leuke kidnerrugzak is verkrijgbaar in de kleuren bruin, beige, groen, blauw en zwart! Wij borduren deze kinderrugtas met je eigen naam voor maar €15,-! De tas beschikt over een opberg vak aan de voorkant, een groot vak met ritssluiting en verstelbare schouderbanden. Super schattig om te laten borduren met de naam van het kind. Zo kan hij of zij in stijl op pad met een schattige rugtas!

Kinderrugzak geborduurd met naam

Overige kinderrugtassen

Naast de bovenstaande kinderrugzakken hebben wij er nog veel meer die je kan laten bedrukken met je eigen naam! Zoek jij een effen rugzak bedrukt met naam? Ga dan voor de rugzak incl. tekst bedrukt voor maar €15,-! Deze rugzak is verkrijgbaar in maar liefst 28 kleuren. Kies je favoriete kleur rugzak en laat bedrukken met je eigen naam of een andere leuke tekst. Zo scoor je een zelf ontworpen kinderrugtas! Daarnaast hebben wij ook nog een rugzak met trekkoordjes! Deze rugzak is ideaal voor kinderen voor naar gym of naar het sporten. Dezer rugzak is er in 33 kleuren en bestel je al met één regel tekst voor maar €6,-!

Ben je benieuwd naar al onze tassen? Bekijk dan hier het gehele assortiment aan tassen en start met het ontwerpen van je favoriete tas met je eigen tekst, afbeelding of logo!