De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak je klaar voor de wintersport!

09-12-2021
by Bryan Kruithof

De eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen in de bergen en de wintersport staat voor de deur! Ondanks dat het nog een beetje onduidelijk is wat betreft de coronaregels is het tijd om je klaar te maken voor een te gekke wintersport! Of je nou naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië gaat. Een leuke wintersport hoodie, muts of sweater kan niet ontbreken in je gezelschap. Wij hebben te gekke wintersport items voor jullie klaar staan om er een onvergetelijke vakantie van te maken!

Wintersport items

Wintersport mutsen

Bij de wintersport hoort natuurlijk een lekker warme muts! Heerlijk om te dragen buiten het skiën en snowboarden om. Wij hebben leuke mutsen met wintersport ontwerpen voor maar €9,-! Ben jij de koning van de après ski? Ga dan voor de ‘Après skiën kan ik wel’ beanie. Deze muts is geniaal om te dragen tijdens het feesten als het mogelijk is. Daarnaast is ook de ‘Schnaps jij hem nog?’ beanie ook super leuk om te dragen tijdens het après skiën! Naast deze twee leuke mutsen hebben wij er nog meer! Bekijk hier alle wintersport mutsen en bestel je favoriet! Zo krijg je geen koude oren en heb je een toepasselijke muts voor in de kou!

Hoodies en sweaters voor wintersport

Tijdens de wintersport komt een sweater of hoodie ook altijd goed van pas. Ideaal voor onder je ski jas en voor over je thermokleding. Maar hoe leuk is het als deze is bedrukt met een toepasselijk wintersport ontwerp? Bij ons is het mogelijk om deze te gekke uniseks wintersport hoodies en sweaters te verkrijgen. Ga je met een beginnende skiër op wintersport? Dan is de ‘Pizza! Do a pizza!’ sweater geniaal voor als er even geen rem op zit. Of ga voor de grappige ‘Don’t eat yellow snow’ hoodie. Voor in de après ski hebben wij natuurlijk ook leuke ontwerpen. Wat dacht je van de ‘Schnaps jij hem nog?’ hoodie. Dit ontwerp is heel toepasselijk als jij met je wintersport groep lekker aan de schnaps gaat. Alle ontwerpen zijn mogelijk op een hoodie en sweater! Een wintersport hoodie incl. ontwerp bestel je voor €19,l- en een sweater incl. ontwerp bestel je al voor €18,-. Benieuwd naar alle uniseks wintersport hoodies en sweater? Bekijk dan snel al onze leuke en grappige wintersport items!

Ontwerp je eigen wintersport item

Wil jij toch liever wat anders bedrukken om een muts, sweater of hoodie? Ook dat is mogelijk. Via onze online product designer kan je namelijk zelf je favoriete items ontwerpen met een tekst en/of afbeelding naar keuze. Laat een muts bedrukken met je eigen tekst voor maar €9,-! Super leuk met de naam van jullie vriendengroep bijvoorbeeld! Of ontwerp een hoodie met jullie eigen namen er op bedrukt. Je bestelt al een uniseks hoodie met één regel tekst voor €17,-. Als laatst kan je ook je eigen sweater ontwerpen! Een uniseks sweater met tekst bestel je al vanaf €15,-! Een logo of afbeelding bedrukken wij vanaf €3,- extra al op je hoodie of sweater. Heb jij al een leuk ontwerp in gedachte? Wacht dan niet langer en start met ontwerpen!