Houd rekening met drukte bij PostNL. bestel je kerstcadeau(s) en andere order(s) op tijd!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak kennis met Zwanger en Relax

27-05-2022
by Erwin SewambarEr zijn een aantal dingen die bovenaan staan in het dagelijks leven, waaronder ontspanning. Bij Zwanger & Relax staat alles in het teken van ontspannen! Geniet voor én na je bevalling van een heerlijk arrangement. In deze blog lees je meer over al hun arrangementen!

Zwanger & Relax is er voor aanstaande moeders en moeders die net zijn bevallen. Geniet van een heerlijke zwangerschapsmassage, postpartummassage of littekenmassage. Als je écht Ultiem wilt relaxen kan je voor één van de Premium arrangementen gaan! Hierbij krijg je niet alleen een heerlijke massage, maar kan je ook genieten van een verwarmd bad en naderhand nog een warme douche.

Zwangerschapsmassage en meer arrangementen

Je lichaam verdient ten allen tijde voldoende rust en ontspanning tijdens of na je zwangerschap. Zwanger & Relax bied 3 verschillende losse massage arrangementen; de zwangerschapsmassage, de postpartum massage en de littekenmassage. Deze massages zijn heerlijk ontspannend en brengen veel voordelen met zich mee. Zo worden onder andere spieren in de nek, schouders, bekken en rug behandeld!

- Zwangerschapsmassage; Tijdens een zwangerschapsmassage kom je even helemaal tot rust in deze hectische periode. Er komen chemische stoffen vrij tijdens het masseren die zorgen voor ontspanning.
- Postpartummassage; Bij de postpartum massage verlichten wij de zwaarbelaste spieren die ontwikkeld worden voor en na je bevalling. Dit verbetert de bloedsomloop en dat zorgt ervoor dat afvalstoffen en overtollig vocht afgevoerd wordt.
- Littekenmassage; Het behandelen van een litteken van de keizersnede is erg belangrijk. Met het masseren van het litteken zorg je ervoor dat het litteken soepel kan bewegen in alle richtingen. Hierdoor voorkom je scheuren of ontstekingen.


Premium massages

Naast de boven benoemde losse massages, kan je ook heerlijk genieten van de premium arrangementen met wellness. Bij de premium arrangementen kom je eerst heerlijk tot rust in een verwarmd bad om vervolgens te genieten van een zwangerschapsmassage of postpartum massage. Wat dit nog leuker maakt is dat de premium massages met wellness ook beschikbaar zijn in DUO-variant. Zo kan je ook heerlijk ontspannen samen met je vriendin of een andere vrouw om ultiem tot rust te komen! De andere vrouw hoeft hiervoor niet zwanger of net bevallen te zijn.

- Littekenmassage Premium; Ben je met een keizersnede bevallen? Dan is masseren van het litteken een belangrijk onderdeel. Hierdoor voorkom je scheuren of ontstekingen. Bij dit Premium arrangement stap je eerst in een heerlijk warm bad, ontvang je de littekenmassage van één van onze dames en eindig je met een ontspannen regendouche.
- Mom To Be Premium; Bij dit arrangement wordt de zwangerschapsmassage uitgebreid met een verwarmd bad. Dit verlicht je spieren en zorgt voor een goede bloedsomloop wat goed is voor de bloedcirculatie. Dit arrangement is ook in Duo variant te boeken!
- Mom Time Premium; Na je zwangerschap kan je wat ontspanning vast goed gebruiken. Met dit arrangement ontvang je de postpartum massage die veel voordelen met zich mee brengt, maar voordat de massage begint, kan je ontspannen in een heerlijk warm bad. Na de massage kan je jezelf nog even afspoelen onder de heerlijke regendouche. Ook dit arrangement is in Duo variant te boeken, zodat je gezellig samen kan komen genieten!

Wordt je er al warm van? Alleen of samen met een vriendin langkomen? Bij Zwanger & Relax kan het allemaal! Neem een kijkje op hun site voor meer informatie over deze arrangementen of boek jouw afspraak direct!